: Tövében...

40x50, falap, akril, gesso, festőkés, ecset, víz.

Címkék: , , ,

244 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2022-10-02 07:41:470+#2Válasz a #1 kommentreSzia Steff, örülök neked, köszönöm a szót, akár az égből , akár a Földről, kevés van belőle.
No, ez a munkám oly egyszerű, mint az ék smiley , osztán meg nem az, mert története van, ami meg bennem, de ez a nézőnek persze nem azt jelenti, és ez így van jól smiley
Amit látsz, nagyon jól látod, akkor sikerült smiley

Van egy löszfal a Duna mellett, Érd után, Százhalombatta szélén... csodás hely, mostanában nagyon keresem azokat a helyeket, ahol senki sincs, nem összenépi látványhely. Ez a löszfal veszélyes, hinnéd, h a szélére szabad menni, pedig nem, bár hívogatna, h nézz le smiley Van annak módja, hogyan lehet kikukkantani mégis, aki járt már ilyen helyen, jól tudja smiley ..és áll ott egy fa, a szélén, a tövében a mély kezdetének. Ott biztonságos, ó , ha le lehetne írni, milyen annak a tövében ülni, látni a végtelent, a mélyt, és senki sem fér oda közel s távol, csak én meg Párom. Elbújhely.
Megyünk még oda.

No, ennyi a rövid történet, bár így is hosszú, de nem baj, nem sokat írok ide már.

Amikor látunk egy alkotást, ami nem csak technika, biztosan tudom már, hogy van története. Ha meg nincs, akkor csak egy szép festés, rajz. Kell ennél több ? Nem. smiley
Ilcsi

Steff[offline]

Steff

2022-10-01 20:26:540+#1Na, szia Ilcsi! Csak amúgy a derült égből, hadd szóljak hozzá: érdekes összefüggést látok a festmény és annak címe közt. Tövében... mert a hegy tövében nőtt a fa, amelynek töve a hegy tövében van smiley Szerintem igen ötletes! Pontozom.
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]