: Őrület

Nem gondolnám, hogy van alkotói értéke. Gyakorlatilag csak pepecselés az ecsettel és a festőkéssel,valamint pazarlás. Ami miatt mégis megmutatom nektek....nem is tudom, mert ez csak úgy jött. Egy kicsit morcos és talán zavart àllapotomban készült. Nem használtam semmilyen referenciát, gyakorlatilag nem is tudtam, mit akarok csinálni, csak úgy éreztem, kicsit oldanom kell a bennem felgyűlt feszültséget. Ez lett belőle.

Mikor elkészült, màr ha ez kész van egyáltalán, akkor viszont ràdöbbentem valamire, mégpedig arra, hogy hasonló képet láttam egyszer a neten, és úgy látszik nagyon megragadt, meg maradt bennem, mert erősen arra hajaz. Természetesen az nagyon nem ilyen, az egy gyönyörű kép volt, de valami ilyesmi volt a lényege, egy leànyzó, szép fodros ruhában állt valami előtt és azt bámulta. Próbáltam meg keresni azt a képet, de nem találom. Ám ígérem, szánok majd rá egy kis időt, meg keresem és megmutatom nektek. Nah szóval ez ennyi lenne, egy haragos, kicsit őrült pillanatom.

Címkék: , , , , ,

718 megtekintés
4 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-01-04 18:35:360+#3Válasz a #2 kommentreTudod ez az alkotás egyik oldala, nem csak a szemet gyönyörködtető, időtlen művekről szól, hanem a bennünk kavargó érzések kiadásáról is. Sok esetben azok még maradandóbbak is lehetnek, vagy terápiás célt szolgál, feszültséglevezető, nyugtató hatású. smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2015-01-04 18:31:470+#2Válasz a #1 kommentreNagyon köszönöm a kommentet, igazából meglepett és a két szavazat is, mivel nem nevezném egy szép műnek, ám az biztos, hogy sikerült a feszültséget kiadnom, kifestenem magamból.

Zhenia[offline]

Zhenia

2015-01-04 18:24:140+#1Érdekes kép, sokszor gondolok arra hogy azok a villanó, kavargó, indulatos érzések amik az ember fejében vannak hogy néznének ki ha azt papírra (vászonra) vinnék. úgy tűnik a te fejedben most ez volt smiley Én örülök hogy ezt kifestetted magadból. smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]