: Rajz 2018

Régóta töltöttem már fel képet ,gondoltam majd akkor ha kicsit fejlődtem ...

Címkék: , , ,

236 megtekintés
7 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Paulus[offline]

Paulus

2019-04-24 17:54:230+#6Nagyon tettszetős munka. Mindíg becsületre méltó számomra, ha valakinek van türelme, legyen bármiről szó. Nem hiába szól a mondás," a türelem rózsát teremt". Talán a be fotózás nem sikerűlt úgy... mert én egy kicsit élesebbre készitettem volna. Bár ha tudnám a kép méretét.....

jozsa0518[offline]

jozsa0518

2019-04-24 16:48:210+#5Mindenesetre nagyon jól sikerült,dacára hogy nem volt a legjobb a referencia kép! smiley A haja kimondottan tetszik,és persze minden más jól sikerült!
Józsa Gábor

cheetoos[offline]

cheetoos

2019-04-22 18:52:490+#4Válasz a #1 kommentreIgen igazad lehet,kérdezgettem sokféle rajzos fórumon is mit és hogy kellene ,volt hogy tényleg az segített amit tanácsoltak.Sajnos a végtelen homlok igaz,de ilyen volt a referencia kép is ,én meg elég gyakorlatlan és tapasztalatlan vagyok olyan téren mikor valamit hozzá kell rajzolni ami épp nincs ott. Más fejből rajzolni valamit mint lemásolni .Köszönöm a dicsérő szavaidat :-)

cheetoos[offline]

cheetoos

2019-04-22 18:49:060+#3Válasz a #2 kommentreKöszi,hát a türelem nem épp a legjobb tulajdonságom ,de ezen a téren is fejlődtem.Van még hova fejlődni sok téren,próbálgatom úgy rajzolni a képeket hogy szeresem is ne csak kényszerből csináljam . smiley

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-04-21 11:17:230+#2Realisztikusan alkotni, gondolom az egyik legidőigényesebb feladat. Próbára teszi az alkotó türelmét és kitartását. Mert az eredmény magáért beszél de az oda vezető út az gondolom nem egyszerű, én ezúttal ezt is "díjaznám". Egy szóval elismerésem!
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-04-21 10:25:420+#1Szerintem érdemes a fejlődés több szakaszában is feltölteni képeket akár! Mivel jöhetnek az ötletek másoktól, hogy mit érdemes fejleszteni, vagy mi az, ami már tökéletes. Szerintem a formákat már nagyon jól megadod, minden szépen a helyén van. A kompozíció nem annyira szerencsés, homlokon vágni végtelenített homlok hatását kelti, de talán ez volt a referenciád, ebben az esetben meg nem könnyű a vágást módosítani és kipótolni a hiányzó részeket.
A haj és a csipke nekem nagyon tetszik, babra munka, de megérte a hatást! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1759 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]