: Gitárnő

1999-ben készült képem. Nem sokat fejlődtem. Csak most eszembe jutott ezt a témát újra elővenni, és különböző stílusokban feldolgozni.

Címkék: , ,

608 megtekintés
0 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2019-05-13 20:03:040+#2Válasz a #1 kommentreNem tudom. Ki tudnék találni környezetet. De nekem így is tetszik még mindig. Lent a piros rész az pont addig tart szerintem, ameddig kell. Az a talaj. A többi meg a háttér. Amik a lángnyelvek. Lehet oda még kis lángnyelveket kellene tenni. Ahol áll. A4-es méretű. Jobban nem tudtam volna kidolgozni. Egy művésznő a "Kockásnő" képemre azt mondta, hogy lehetne háttere. Hát maga a Kockásnő a mű. Nem akartam elvonni a figyelmet róla. Mint egy szobor.
Ezt a témát még lehet többször elő fogom venni. Lehet gondolkozom még háttereken. Égő fát nem akarok... De ki tudja. Lehet még egy inkább reálisabb szürreális mű lesz, ha jobban tudok bánni az ecsettel.
Köszönöm észrevételeidet, és hozzászólásodat.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-05-13 10:00:061+#1Ez egy igen érdekes koncepció! Nekem valami hiányzik a háttérből, hogy térbelisége legyen a képnek, ne csak lebegjenek a semmiben (mert hát állnak valamin, de hogy min, az jó kérdés). Tetszetős ötlet egyébként! Annyira kritikába nem mennék most bele, mert 20 éves festményről van szó, azóta gondolom te magad is rájöttél arra, ha valamit nem úgy kellett volna vagy hogyan lehetett volna másképp rajzolni.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]