: Vizsgamunka 2015

Ez volt a grafikus OKJ-s vizsgamunkám. Könyvborító és könyv tervezés. Hirtelen ötletből jött a koncepció szóval elég kevés időm volt tökéletesíteni.

Címkék: , , , ,

1155 megtekintés
9 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Dó®i[offline]

Dó®i

2015-06-22 13:59:440+#5Hát én nemigazán értek az efféle technikákhoz, de valamiért többször is visszatértem már ehhez a képhez. Nagyon tetszik a munkád stílusa. A sárgás, gyűrt hatású lapok, évszázadokkal visznek vissza az időben, amitől olyan érzésem van, hogy az ősi motívumokat visszahozod egy új, és modern, nyers és fehér oldalakkal töltött könyvbe. A sárkány motívuma a borítón, örök jelentéssel bír, olyan mint valami kapocs, ami összeköti a mítoszokat, a fantasy-val, a múltat pedig a jövővel.
Nagyon tetszik. smiley

Herger[offline]

Herger

2015-06-21 20:27:410+#4Nem használtam fel illusztrációkat másoktól. Ez ami a képen van mint PS Brush minta. A betűtípusok is, a könyvgerinc, hátlapot pedig kivágással, hozzáillesztéssel raktam a borítóhoz. A könyves templatetel meg az volt a bajom, hogy le volt valahogy kódolva a réteg és ha belenyúltam a színeibe az egész mockupot átszínezte azt meg utólag nem tudom korrigálni, csak ha kiveszem az intelligens objektumot. De akkor meg szétugrik a kép.
"Nem az vagy aminek születtél hanem amivé magadtól válni tudsz."

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-06-21 10:15:160+#3Úgy látom, hogy hazsnáltál fel mások illusztrációt is -- mint frissen végzettnek leírnám, hogy azért ne nagyon csinálj ilyet a jövőben, mert bezúzzák a könyvet a szerzői jogok miatt.
A borító maga egész jó, arról már írtam véleményt korábban, asszem. Jó lett! Ami engem nagyon zavar ezen a prezentáción a bal alsó illuszráción a vakítóan fehér könyveslapok. Én befotóztam volna néhány könyvet és arra "húztam volna rá" a designt, illetve ha már sárga lapok vannak a belsejében, besárgítottam volna őket. Így eléggé kiugrik a képen, mintha a belső tervek nem is ehhez a könyvhöz tartoznának.
Érdemes ilyen apróságokra is figyelni tervezői munkákban, a megrendelők egy tucat dologba bele tudnak kötni. smiley
Amúgy tetszik, ment a pont!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Herger[offline]

Herger

2015-06-21 01:22:280+#2Válasz a #1 kommentreTeljes méretben tettem pedig fel, de a rendszer átméretezi smiley 70x100cm plakát volt de ha adsz elérhetőséget átküldöm a PDF fájlt ott meg lehet nézni.
"Nem az vagy aminek születtél hanem amivé magadtól válni tudsz."

TG-Art [offline]

TG-Art

2015-06-19 21:46:320+#1Nagyon jó kis látvány terv. Kicsit nagyobb is lehetett volna a kép, mert nagyon nehéz volt elolvasni az apró betűs részt. :-) Gratulálok!
TG-Art Gallery

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]