: A Tardis felrobbanása

Lilla lányom nagy Doktor who rajongó, és nagyon szeretett volna karácsonyra egy ilyen posztert, gondoltam akkor inkább megfestem neki. smiley Nagy volt a meglepetés. smiley
Nem ragaszkodtam teljes mértékben a refhez, egy részét fejből készítettem, csak néha pillantottam rá, hogy nehogy valami egész más legyen az eredmény. smiley
A mérete 70x50 cm-es akvarellpapír, amire akvarell festékkel festettem, de nem vizeztem nagyon, tehát a technikája nem az. Meglepő módon nem volt a készletemben fekete szín, ezért a legsötétebb kékkel festettem meg a sötét területeket.

[ http://www.panicposters.c… ]
Címkék: , , ,

1718 megtekintés
8 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

KBÁgi[offline]

KBÁgi

2011-12-28 00:25:110+#4Válasz a #3 kommentreKöszi, örülök, hogy tetszik. smiley (Ez van, ha Van a neve, mi lenne ha Nincs Gogh lenne!? smiley )
“Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.” (Thorwald Dethlefsen)

Vajjéhó[offline]

Vajjéhó

2011-12-25 22:03:040+#3Valóban van Van Gogh-os hatása (bocs a szóismétlésért smiley )nekem ezért is tetszik. smiley +1
Nem vagyok jobb agyféltekés rajzoló, nekem mind a kettő megvan :D

KBÁgi[offline]

KBÁgi

2011-12-25 21:29:280+#2Válasz a #1 kommentreIgen, a filmben Van Gogh festette meg egy látomása alapján, hogy figyelmeztesse a Doktort a közelgő veszélyre. (Röviden: A Doktor egy un. időlord, aki a Tardis segítségével utazik az időben, ami nagyobb belül mint kívül.)
“Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.” (Thorwald Dethlefsen)

yetikr[offline]

yetikr

2011-12-25 19:02:430+#1Mint Van Gogh!
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]