: Buck yeah

Meme-ket (meg mindent) szoktak pónifikálni, de valamiért a close enough/f*ck yeah meme-t nem találtam pónis verzióban.... szóval csináltam egyet.

Memebase-en meg lehet találni ezt a rajzomat, mert elsősorban annak az oldalnak készítettem ezt a meme-t

http://cheezburger.com/70…



(buck: lórúgást jelent, de mivel hasonlít a f*ck szóra, ezért a póni rajongók a buck-ot használják például a "motherbucker" szóba sokszor bele lehet futni.

Címkék: , ,

907 megtekintés
2 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2013-02-11 20:15:520+#4Válasz a #3 kommentreTe aztán nem akarod hagyni, hogy bénán rajzoljak smiley

Jó... nézni fogom a creatures in my head oldalt, és másolni is fogok.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2013-02-11 18:03:561+#3Válasz a #2 kommentreA másolás nem azért van, hogy elfojtsd a kreativitást, hanem hogy általa szélesebb utat engedhess a kreativitásodnak. Hiába van valakinek rengeteg jó ötlete, ha nincs meg a rálátása arra, miképp kivitelezhetné a legjobban. A legelborultabb lények tervezői is anatómiakönyvek böngészésével és másolással kezdték, mert ez adta meg az alapot ahhoz, hogy később a kreativitásukat szabadon engedhessék. Tudom, hogy ez így nehéz, de akkor is kell másolni, vagy legalább nézegetni mások munkáit, hogy fejlődhess, mert utána sokkal mélyebb kútból tudsz meríteni az ötleteidhez. Ilyenkor persze könnyebb út a lázadót játszani, mert kevesebb energiába telik és általa tudsz más nevet adni a lustaságnak.
Szóval nem azért tépem itt a számat, mert arra akarlak rávenni, hogy kezdj fotórealisztikus dolgokat másolgatni milliméterről milliméterre - ISTEN MENTS! - hanem abban szeretnék minél többet segíteni, hogy a képeid egyre élvezhetőbbek legyen a kivitelezés szempontjából is, nem csak az ötlet által. Az úton már elindultál, de azért néha gondolkodj el közben, hogy miért is vagy rajta vagy hova vezet; nem kell rohanni.
Remélem, hogy érted már, miért írom azt, hogy "gyenge a formavilág" és hogy "nézd, ezen az oldalon rengeteg INSPIRÁCIÓ van számodra". smiley

Néha nézz vissza a saját galériádban és láthatod azt is, honnan indultál. Biztosan büszkeséggel és jó érzéssel fog eltölteni, amit még tovább gyarapíthatsz. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2013-02-11 17:53:350+#2Válasz a #1 kommentrePedig utálom mások dolgait lemásolni.... az nem az enyém.
Vagyok annyira kreatív, hogy saját dolgokat rajzoljak, még ha gyengébb is a formavilága. De ettől függetlenül naponta minimum egyet rajzolok, mert folyton pörög az agyam, hogy mit rajzoljak legközelebb.
És nem tudok megállni. smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2013-02-11 15:19:280+#1Na, valami ilyesmiről írtam. smiley Sokkal izgalmasabb lett most a formavilág, mint korábban. smiley És az ötlet is tetszik. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]