: Piroszöld

Akril csendélet
Címkék: , ,

128 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Kincses[offline]

Kincses

2017-11-08 23:32:330+#2Válasz a #1 kommentreValójában itt megpróbáltam a képkivágással kicsit eltérni az eddigi festményeimtől. Az akrilt sem használtam így korábban. Általában folyton pontosítom a formákat, de itt inkább durva ecsetvonásokkal dolgoztam, a festék is néhol vastagabb. A képen ez nem látható jól, valamiért nagyon nehezen tudtam lefotózni, és utómunkával is inkább csak a színeket tudtam visszahozni.

Köszönöm a tanácsokat smiley
Keep calm and rock on!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2017-11-07 10:06:120+#1Most néznem kellett egy darabig, hogy mi is van előttem.
Tetszik a piros/zöld kombó, nagyon intenzív hatása tud lenni. Viszont érdemes lett volna (szerintem) egy plusz kevés, nem domináló árnyalatot még alkalmazni vagy jobban árnyalni, hogy kivehető legyen az, hogy mit is nézünk. Hozzátenném, a stílushoz nem értek, akrilhoz meg pláne.
A kompozíció is nagyon kis esetlen, a kancsó(?) szára egy üres részre mutat, a paradicsom/alma meg túl szabályosan van elrendezve, de mégsem olyan szabályosan, hogy abban leljünk valami különlegeset.

Azt egyébként látom, hogy nem könnyű ilyen stílusban alkotni, szóval minden tiszteletem a tiéd, amiért belevágsz ilyesmibe!
A profil aktivitásod érdekében kezdj el kommentelni másokhoz! :)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

3 / 1725 tag online

3 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]