: Demon of the Fall

Bocsánat az angol címért (jobb szeretem szép anyanyelvünket), de egy Opeth szám ihlette: http://www.youtube.com/wa…
Minden digitálisan zajlott PSben. Egy kb 300 éve talált vízfesték ecsetet használtam, de nem tudom megnevezni a szerzőt, de azért köszönöm neki.
Abszolút nem úgy festettem, mint ahogy azt vízfestékkel illene, de jól szórakoztam.
Ja a karakter a fej és a váll állását kivéve saját kreálmány, a fent említett része pedig feleségem egy régi képéből készült vázlat alapján lett ilyen.
na befejezem. smiley

Címkék: , ,

857 megtekintés
3 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

2012-08-24 08:55:160+#5Szintén tetszetős alkotás.+1

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-06-21 05:42:460+#4Válasz a #3 kommentreBocs, első kommentemnél láttam és tudtam hogy haj smiley Csak mikor visszaléptem a képedhez, a második hozzászólásnál csak deréktől lefelé látszódott komment írás közben, így nem láttam honnan indult a vörös "anyag".

Kisboki[offline]

Kisboki

2012-06-21 02:15:170+#3Válasz a #2 kommentreElőször is köszönöm a kommentet. És (el nem kezdünk mondatot) nem befojásol. Nagyjából tudom, hogy mi lehet az oka hogy nem kaptam pontot: nekem sem tetszik a szinezés. Pl az a köpeny eredetileg haj, ami átmegy ködbe, de ez rögtön elveszett amint elkezdtem szinezni. A ceruzarajzzal elégedett vagyok, legalábbis magamhoz képest, és ebben a stílusban. lehet hogy maradok a "ceruza"rajznál, és koóprodukcióban felkérek velekit a szinezésre, de addig is gyakorlok.
Mégegyszer köszi!
smiley

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-06-20 18:53:140+#2Jah és ne hagyjon az befolyásolni, hogy nem kaptál rá túl sok pontot, sztem jó helyen kapisgálsz ezekkel az alkotásaiddal, csak éppen akik ezt az oldalt nézegetik, többnyire előnyben részesítik a szabadkézi grafikát (bevallom én szívem is afelé húz:$). Szerintem akár meg is találhatod ebben a stílusod..

ChrisiS[offline]

ChrisiS

2012-06-20 18:47:410+#1Jó ez a stílus, talán amolyan képregényhatása van. Olyan érzésem van ha megnézem ahogy pl a köpenyen érzékeltetted az árnyékokat vonallal, hogy több köze van a rajzhoz, mint amikor próbálunk minél realisztikusabban rajzolni.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]