: Portré

Gondoltam megosztom veletek ezt a kis portrét,a referenciához képest szörnyű ugyan, tele van hibákkal, a fej formájától kezdve... Örömmel várom kritikákat, ha valakinek van bármilyen ötlete hogy min javíthatnék/mire figyeljek akkor ki vele smiley

[ https://www.google.se/sea… ]
Címkék: , , ,

803 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Konst[offline]

Konst

2018-05-03 17:16:430+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm szépen!! Próbáltam átadni azt a szépséget meg hangulatot mint a ref képen smiley Két dolog van amit külön gyakorolnom kell; a szájrajzolás, ami soha nem megy, meg a haj. Azért ilyen mert képtelen voltam grafittal megrajzolni és inkább beszíneztem az egészet majd húztam rá pár vonalat egy fehér tollal smiley Nagyon örülök, hogy neked így is tetszik!

ipszilon[offline]

ipszilon

2018-05-02 23:54:010+#3Igazán szép (és nehéz) referenciát választottál smiley
Szerintem összességében remek portré, a szájnál talán zavaró kicsit az aszimmetria és az orrlyukakat -akár a refet kiegészítendő-határozottabban is meg lehetne fogalmazni.
A haj megoldása is tetszik, valahogy különlegesebb tőle az arc.

Konst[offline]

Konst

2018-05-02 06:25:560+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen! Valóban, az arc formája nem lett valami fényes, sokkal alaposabban kel majd felrajzolni a vázlatot... Majd gyakorlok jó sokat smiley

Steff[offline]

Steff

2018-05-01 20:03:250+#1A tónusok nagyon jók. A haj csillogását is szuperül visszaadtad, és az orr is élethű. Kissé az arc formája van elcsúszva a ref. képhez képest... Nekem tetszik, szavaztam rá.
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]