: American McGee's Alice

A kép egy játék, az American McGee's Alice: Madness returns alapján készült. A referenciában használt képhez képest pár dolgot még rátettem a rajzomra. American McGee a klasszikus gyerekmesét horror köntösbe öltöztette. Alice megőrül, mikor egy tűz miatt elveszti az egész családját. Időközben felnő, de csodaország is. Van egy sajátos hangulata a játéknak, de nekem bejön.

[ https://lh4.googleusercon… ]
Címkék: , , , , , ,

1002 megtekintés
0 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Miyuko[offline]

Miyuko

2016-07-10 10:14:260+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépem, legközelebb figyelek! smiley

Zhenia[offline]

Zhenia

2016-07-10 08:34:331+#1Technikailag egészen jól kivitelezett, viszont itt nagyon soknak tartom a szöveget, nincs egy egyértelmű hely ahova a nézőt tereled, kapkodom a szemem a kártyák, a nő és a macska közt. Az eredeti képen átjön a csendes őrült, nálad azt érezni, hogy kicsit túl lelkes voltál és mindent akartál, ami nem baj, csak itt igazából a nézőt őrjíti meg hogy merre nézzen. smiley
Én azt tartom, hogy a háttér nélküli képeknél, a kevesebb több elvvel nem lehet melléfogni. Nem kell full minimalista legyen, csak legyen egy kicsit összeszedettebb kompozíció, és ne a "töltsük ki a rajzlapot valamivel" elv érvényesüljön.

A technikád egyébként tetszik, csak az arányok és a kompozíció kell nagyobb fókuszt kapjon és ütős rajzaid lesznek, mert jól forgatod a ceruzát smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]