: Mannlicher pisztoly

Dicső múltunk emléke, igaz egy kicsit olyan kinaias műanyag kinézetre sikeredett.

Címkék: , , ,

1155 megtekintés
0 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2013-09-08 17:25:580+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm a segítséget. Jó nagy terjedelmű ez a Francesco Legrenzi - VRay: The Complete Guide könyv. Mire átnézem... Ez lesz a következő. Lehet beletart pár évbe. smiley

Papus3d[offline]

Papus3d

2013-09-08 09:01:450+#2Válasz a #1 kommentreBiztosan hasznos lesz, rengeteg könyv van a témában, igazából a Francesco Legrenzi - VRay: The Complete Guide -ot ajánlják kezdőknek, no meg nagyon hasznos egy beállító plug-in is http://solidrocks.subburb… , ami leegyszerűsíti a beállitást. Persze előtte célszerű megcsinálni a 3ds max tutoriáljait is, a fények , meg a render beállításáról. Igazából a Mental Ray is nagyon jó képeket tud csinálni és az már benne van a 3ds max-ban.
Jó tanulást.
Papus3d

emberke[offline]

emberke

2013-09-07 18:49:340+#1Érdekes. A modellezés biztos jó.
Múltkor mondtam a fejlődést... Most vettem a könyvet, mert nem nagyon szeretek a netről tanulni. Igaz angol. Nem tudom még hogy milyen, mert még most kezdtem el fordítani. De hátha segít:
http://img6.imageshack.us…
Láttam letölthető verziót is...

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]