: Az Univerzum Rabja

40* 60 Akrillal készült vászonra!

Címkék: ,

695 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Polli[offline]

Polli

2016-03-16 22:39:170+#2Válasz a #1 kommentreNagyon köszönöm! Örülök, hogy neked ennyire átjött az érzés...! Igen, a minősége nem túl jó, csak teló minőség és ez látszik! Élőben sokkal szebbek, intenzívebbek a színek...! smiley De Te így is értékeled-Tehát meg érte fel tenni! smiley smiley

balogtamas[offline]

balogtamas

2016-03-15 19:01:121+#1Nagyon kifejező alkotás! Többet látok bele, mint hinnéd! smiley Látom a Teremtő univerzumot és a teremtményt, sőt a Teremtő ajándékát is, a teremtő erőt, mely szárnyakat ad a lénynek, hogy repülhessen...fejben, vagy akárhogy... számomra az angyali szárnyak metaforája mindig csak egyet jelentettek, s ez az elvonatkoztatás képessége, vagyis elrepülni a körülvevő világtól képesség. Ezt te még jól fel is turbóztad a színekkel. Egyszóval nagyon tetszetős mélyről jövő alkotás. Egyet sajnálok csak, s ez a fotó minősége. Nincs rajta az egész kép, a cella is el van deformálódva a lencse torzításából fakadóan, és a jobb oldala homályos, ami sokat levesz a színekből.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]