: Director Tsui Hark



Címkék: , ,

662 megtekintés
0 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

seen[offline]

seen

2012-04-18 21:40:060+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen (már vártam) smiley
A lustálkodás az ember kreatív állapota.( Kontra Ferenc)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-04-18 21:05:481+#1Szerintem hangulatos rajz. Azonban pár dolgot kiemelnék, amin érdemes lenne javítani, vagy többet kellene gyakorolnod:
1. Formák. Kicsit szétesett, néhol bizonytalan. Eleinte két út van: vagy skiccelgetsz mindent, ami az utadba kerül vadul és tónusozást is csak ímmel-ámmal használsz vagy több időt adsz az előrajzolásnak. Ha az alaprajz csúszik, nem magabiztos, akkor csinálhatsz bármit utána, már nem lesz az igazi. Erre adj több időt, mert ez az alapja.
2. Tónusok. Nagyon durvák. Ez nem volna rossz, viszont akkor érdemes lenne kitalálni, hogyan szeretnéd folytatni az utat vagy több technikát is kipróbálni. Vagy finomítasz rajtuk, próbálod eltüntetni a ceruzavonásokat vagy pedig átállsz a vonalkázós technikára. Ha tanácstalan vagy, akkor érdemes inspirálódni más-más alkotók rajzait nézegetve! Nekem ez mindig segít, ha nem tudom eldönteni, milyen formában kivitelezzek egy rajzot.
3. Ha mindez megvan, akkor a tónusmélységekre figyelj. Attól még, hogy a haj világos, vannak benne sötét árnyalatok - és egy nagyon sötét területen is lehetnek világosabb foltok. Ez természetesebbé teszi a képet.

Kicsit hosszú lett! smiley De remélem segítek vele smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]