: Koponya tanulmányrajz

Kihívtam magam ellen a sorsot és elhatároztam, hogy amiben gyengének érzem magam, azzal kapcsolatosan minden nap rajzolok valamit.egy éven keresztül. De legalábbis, nem telhert el nap rajzolás nélkül, mert amúgy elég nehéz tartani az 1 rajz/nap-os "követelményt", amikor egyes rajzok a profiknál is 40-90 órásak. smiley Ez a szegény pára is több napig készült, igaz, csak azért, mert volt nap, amikor összesen 30 percem volt rajzolni. smiley De akkor ő lenne az első késznek mondható változat smiley

Címkék: , , , , ,

1083 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Syraliss[offline]

Syraliss

2016-09-01 10:46:030+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm a tanácsot, mindenképp megfogadom! Az új kihívást pedig szívesen támogatom! smiley
A farkaskölyök

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2016-09-01 09:56:151+#1Szerintem nagyon jó ötlet, hogy ezt csinálod. csak biztatni tudlak vele!

Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor az ilyen kihívás ne arról szóljon, hogy csutkára végigfested a képet. Ezek a kihívások általában arról szólnak, hogy adsz magadnak egy órát (vagy ha fél órád van csak, akkor annyit), és addig összedobsz egy vázlatot. Így mindent gyakorolni fogsz, leszámítva a tónusozás finomítást, de az már benne van a kezedben egyébként is.
Az a jó még ebben, hogy kevesebb idő alatt több képen keresztül tudsz gyakorolni. A végére meg annyira belelendülsz, hogy egyre jobban ki tudod dolgozni a témákat ilyen rövid idő alatt is.

Amúgy kockarton is volt ilyen kihívás, ez az egyik pack: https://www.facebook.com/…
Csak szervezés hiányában végül abbamaradt.

EH, egyszer majd lehet, folytatni kéne megint.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]