: Douglas Booth ... akart lenni :/

A/4, grafit, hát ez szerintem nem lett jó, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ezentúl mit/hogyan kéne jobban csinálni portrékon. :/ smiley

[ http://us.cdn281.fansshar… ]
Címkék: , ,

648 megtekintés
0 szavazat
5 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Szabina159[offline]

Szabina159

2014-08-06 18:45:150+#5Okés smiley smiley

Andus[offline]

Andus

2014-08-03 01:37:110+#4Válasz a #3 kommentreKedves Szabina!
Nyilván azért töltöd fel képeidet, mert fejlődni szeretnél a művészetek egyik területén; amit, mint már észrevehettük - (most) a grafit rajzok. Ez az oldal képes (lehet) rá, mert vannak itt személyek, ´kik előszeretettel segítenek, megosztják az észrevételeiket, adnak tanácsokat, írnak kritikákat, megdícsérnek, ha úgy találják jónak, és ezzel segítenek (akár) Téged is az előrelépésben.

Viszont (!) Neked is kell tenni ezérdekben. Ha valaki hagy egy megjegyzést a képed alatt, nem kell csupán "köszönöm"el elintézni a dolgot... alakulhatnak ki itt konverzációk, amik szintén besegíthetnek előrehaladásodban.
Egyébként meg - bátran írj mások képei alá, pontozd őket, ha szerinted megérdemlik, és legyél kicsit aktívabb. Nem abból áll ez az oldal, hogy feltöltünk képeket, aztán hagyjuk őket porosodni. smiley
Üdv. A.
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Szabina159[offline]

Szabina159

2014-08-02 23:25:250+#3Jó, köszönöm smiley smiley

Andus[offline]

Andus

2014-08-02 22:28:070+#2A hajat nem szálanként, inkább tincsenként... ezt már említette Zhenia és kaptál hozzá egy jó kis tutorialt smiley
Egyébként nem haladsz Te rossz irányba smiley jó megfigyeléssel javulni fognak a dolgok.

Egy köv. tipp: ha színes ref képről dolgozol, akkor állítsd be egy képszerkeztőben a fekete-fehér színskálát reá. Így sokkal könnyebben meglátod majd, hol vannak a sötét részek & hol a világos becsillanások a képen. A fehér elég jó (bár a digitalizálásnál nyilván elveszett, de ezt majd később javítjuk smiley elvégre nem lehet mindent egyszerre)... a sötéteket & a legmélyebb feketét, ahogy Géb írta lejjebb, puha sok B-s ceruzával lehet elérni.
"...fej mellé az ész, kell az is, hogy láss és ne csak nézz..." R

Géb[offline]

Géb

2014-08-02 21:59:340+#1Véleményt kértél, itt az enyém: Először a jó dolgokat mondom smiley Ahogy megkülönböztetted a haj és a kabát alaptónusát a bőrtől, az máris egy jó megfigyelést mutat. A szemek, a száj is, külö-külön jól meg vannak fogalmazva. Viszont a részek egymáshoz való viszonyát nem ártana jobban megnézni. Értem ezalatt, a szemek kicsit közel vannak egymáshoz és bal(nekünk jobb) állkapcsa, vagy rágóizma mintha kicsit furán állna. És ami lendítene egyet a térhatáson, erősebb feketék mehetének még talán a kellő helyekre.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]