: Ház portré

Ház portrékat is sokat festek mostanság. smiley Nagyjából minden nap legalább egyet.

Előre is elnézést, amiért lassan válaszolok kommentekre. Mindet elolvasom, csak annyira túl vagyok terhelve (naponta nagyjából 2-3 képet készítek), hogy nem sok mindenre van időm. De mindenképp fogok rájuk reagálni, amint lecsengett ez az időszak, addig is nagyon örülök nekik. smiley

Digitális vízfesték, Photoshop.

[ magán fotó ]
Címkék: , , ,

872 megtekintés
3 szavazat
8 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2020-04-22 11:51:280+#8Kedves Thubakabra.

Engem is megfogott ez a csodás kép. Egyetértek Gáborral, valóban van benne egy otthonos érzés. Engem sokszor inkább egy szeretett személy húz oda lelkileg és olykor egy vágyakozás is felébred bennem a szép után. Én is sokkal inkább csak azt tudom mondani hogy gyönyörű hatása van , mind a ház, mind a perspektívája hatással van az emberre. Fogadd őszinte Gratulációm és további szép napokat és új műveket. smiley

egyszercsak[offline]

egyszercsak

2019-12-23 14:09:430+#7Összességében ad valamilyen otthonos érzést, ha ez mond valami hasznosat. Az én szemem nem lát benne semmi kivetni valót, kiemelhetnék részeket, de az előttem írók már leírtak mindent amit mondhatnék. Az egyes részek térbeli elhelyezése tetszik talán a legjobban, hogy mind ott van perspektívában ahol lenniük kell.
Ami állandó, végtelenül állandó, de ha változik akkor nem állandó tehát nem végtelen.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-12-14 18:48:250+#6Válasz a #5 kommentreHát, vannak unalmas részei, de a házikók még az egyik legkönnyebb téma. smiley Ha kicsi a ref. kép, akkor is tudom felismerhetővé rajzolni, egyszerűbb az elemek felismerhetősége, a megrendelő pedig kisebb eséllyel köt bele, hogy rajzoljak már valamit egy miliméterre arrébb. Szóval ha választani lehet, akkor a kutyás rajzok után a házikók a legjobban. smiley Az emberi portré kész agyrész, mivel mindegyiket homályos fotóról kell felismerhetővé rajzolni.

Igen, jól látod, a járda valóban fura. smiley Azt úgy kérték rá pluszban, és hát elrontottam a perspektíváját, csak már nem volt olyan egyszerű kijavítani, amikor észrevettem. smiley

Köszi a kommentedet! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

vorosritty[offline]

vorosritty

2019-12-14 17:23:440+#5Hú, de nem irigyellek az ilyen munkákért smiley
Csodáltam mindig azokat, akik szépen tudtak épületeket rajzolni/festeni, de magam csinálni az kész agyrém.
Tetszetős lett a kis házikód. (csak a járda fura nekem cseppet, de gondolom mert magasabbról látunk rá, mint ahogy én a valóságból látnék, így szélesebbnek néz ki az elfordult rész is)
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-12-12 09:10:550+#4Válasz a #3 kommentreEnnek örülök! smiley Köszi szépen. smiley
Szerencsére, a Photoshopban vannak segédeszközök erre, amikkel egyenes vonalat lehet húzni, pl. ha lenyomva tartom a shiftet. De van benne már egy simítás is, ami kiegyenlíti a vonalat. Többnyire ez utóbbit használom, mert azért akarok bele némi görbeséget is. smiley Ha papíron rajzolnám, akkor lehet, hogy néhány részletet vonalzóval húznék meg, valahogy ennek a stílusnak fekszik a határozott vonalkezelés a fontos részeknél.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2019-12-07 15:13:270+#3Először nem gondoltam, hogy ez egy digitális kép. Egybe van teljesen. Egyenletes a kidolgozottsága. A falnál a víszintes vonalakat nem tudom, hogy csináltad, hogy olyan párhuzamosak.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-12-07 12:32:390+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm, Geppa! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

gepardus[offline]

gepardus

2019-12-06 19:22:380+#1Tetszik, hogy megvannak az épület jellegzetes elemei, és ami egyenes az itt is az. +
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]