: Konstrukció 1

Még pár hete voltam a sümegi várnál, ahol végignézhettünk egy lovagi tornát is. Ezt előtte fotóztam, tetszett az épület szerkezete. Majd ha elég merésznek érzem magamat, magáról a lovagi tornáról is rakok fel egy jobban készült képet.
A kromatikus aberráció sajnos csak ennyire tudtam eltüntetni.

Címkék: , ,

880 megtekintés
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-20 11:24:210+#4Válasz a #2 kommentreEgyetértek! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-07-20 11:23:180+#3Válasz a #1 kommentreÓh, nagyon örülök, hogy elnyerte tetszésedet! smiley Ez már önmagában igen jó dicséret!
Én is élvezem az ilyen képeket. smiley Meg azért is, mert az emberek általában eme mennyezet alatti eseményekre figyelnek csak, pedig ez is egy érdekes látnivaló.
Igen, kicsit szórakáztam vele, most tanácsotokra RAW fájlból indultam ki, és kapott PS-ben HDR toning-ot is, ami így előcsalogatta a textúrát. Azért elvoltam vele legalább egy órát.
Ez volt az eredeti: kép:https://dl.dropboxusercon…

Még egyszer köszönöm! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Bögre[offline]

Bögre

2014-07-20 11:19:040+#2Válasz a #1 kommentreAkkor a textúrákra nem csak én bukom.

A minimal meg szerintem sokkal nehezebb, mint csilivili dolgokat összehozni, de az egyszerű nézőnek azok számítanak főleg.

Podi[offline]

Podi

2014-07-20 11:11:500+#1Nagyon érdekes. Olyan mintha 3d render és rajz keveréke lenne, gondolom pár filter azért van rajta. Gyönyörű és nagyon érdekes textúra. A fények játéka is érdekes. Sajnos az ilyen képek csak a magam fajta "betegek" élveznek. smiley Szerintem fölösleges felhívnod a figyelmet az aberrációra, mert ilyen kis felbontásban egyáltalán nem zavaró és alig észrevehető. Zsírosdeszkássuhancos smiley
PODI film 2013

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]