: Bogyóvirág üvegvázában

30x40 cm

Címkék: , ,

840 megtekintés
6 szavazat
9 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Tipu[offline]

Tipu

2012-12-11 16:00:340+#9Válasz a #6 kommentreÖrülök neki, hogy tetszik smiley
Linda

Tipu[offline]

Tipu

2012-12-11 16:00:120+#8Válasz a #7 kommentreNagyon szépen köszönöm a mélyreható kritikát smiley Mostanában elkezdtem ceruzával belenyúlni a képeimbe, és összekeverni a technikát.. de még igencsak a "próbálkozom" kategóriába tenném ezeket az akvarelles képeimet smiley Ismerkedem, hogyan folyik szanaszét smiley valahogy ez a vízes akvarell engem nagyon megfogott, viszont igazad van, hogy nem nagyon van széle, vagyis konturjai a tárgyaknak. Ennél a képnél azt hiszem inkább a színekre koncentráltam, és hogy lehet 2 színből kikeverni, azt amit szeretnék... Örülök, hogy a hangulata átjött és tetszik. Igyekszem tökéletesíteni a tudásom és jobban fókuszálni a kidolgozásra.
Linda

KisDressi[offline]

KisDressi

2012-12-10 18:47:080+#7Az akvarell egyik ütőkártyája, hogy ahol kell előre bevizezzük s festjük, ezáltal lesz folyós, ahol meg valaminek van a széle, ott egy picit odafigyelősebben festjük, töményebb festék mennyiséggel, s ekkor keletkeznek az akvarellre s vízfestményekre jellemző szép kontúr, ami a festéknek a széle.
Ahogy észrevettem, bár a színek tök hangulatosan keverednek pl az üvegen, ahogy a technikát használod az nekem nagyon "elfolyós" homályos kissé. Ez nem feltétlenül baj, de veszít a kép egységességéből azáltal hogy nem mindenhol ilyen stílusú. Maga a kép amúgy egy meleg, egész kis hangulatos kép, a tárgyakat bár a háttér száll, azért még is a földön érzem köszönhetően az árnyéknak. A virág az ami szerintem kidolgozásra kerülhetett volna, főképp hogy eléggé a kép fókuszában van.
Végeredményben egy hangulatos kis kép van amit ha nem kritikus szemmel lesünk, hanem csak csak úgy lazítóan. Akkor ez bizony "Ez szép" kijelentés halló képek kategóriájába esik. Gratula, s sok sikereket további akvarelljeidhez!

2012-12-10 18:34:350+#6Nagyon tetszik smiley

Audrey[offline]

Audrey

2012-11-10 20:47:390+#5De lüke vagy én nem vagyok elégedetlen veled, szeretem amit csinálsz és nálam jobban senki nem drukkol hogy mielőbb elérd amit szeretnél ezzel a technikával smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Tipu[offline]

Tipu

2012-11-10 18:03:170+#4Válasz a #2 kommentreÍgyekszem a formákkal is.. remélem majd néhány kép múlva az is sokkal jobb lesz smiley vagy csak egyszerűen belenyúlok ceruzával ahogy Thub javasolta... és akkor talán lehet egy kicsit vonalkázni is a ceruzával és elnyeri jobban a tetszésedet (vagy legalábbis remélem jobban elégedett leszel velem)
Linda

Tipu[offline]

Tipu

2012-11-10 18:00:090+#3Válasz a #1 kommentreÖrülök, hogy tetszik a színkezelés smiley Most beszkeneltem és nem vacakoltam a fényképezőgéppel. Sokkal szebbek is lettek a színek. A ceruzás verzión gondolkodtam, csak még nem mertem belenyúlni. Féltem, hogy elrontom vagy rosszabb lesz.. vagy egyszerűen meglendül a kezem és a végén tele lesz ceruzával, de azt hiszem az lesz a következő lépés, mert valahogy folyik ez a vízfesték mindenhova... oda is ahova nem biztos, hogy kéne smiley
Linda

Audrey[offline]

Audrey

2012-11-10 08:54:520+#2A színek továbbra is nagyon tetszenek, és a formavilág is egyre jobb smiley
A művészet szárnyakat adjon, ne bilincseket

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2012-11-09 21:23:560+#1Ismét nagyon tetszetős az anyag és színkezelés. smiley Most még a digitalizálás is sokkal szebb lett. Gondoltál már arra, hogy esetleg a megszáradt képen végigmész valami ceruzával vagy tollal? Csak hogy pontosabb formákat kapj, plusz még technikásabb lenne az egész! smiley Bár nekem már így is nagyon tetszik.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]