: Portré2

Sziasztok ha megkèrhetlek titeket vèlemènyt S tanácsot tudnátok adni. Próbálok realisztikus portrè kèsziteni. Előre is köszönöm

Címkék: , ,

624 megtekintés
0 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-06-12 07:59:540+#3Válasz a #2 kommentreNem kell ám túlgondolni, tényleg csak kísérletezz kicsit a befotózással, bátran állítom, hogy megéri! smiley Nem csak a mi oldalunkon, de Facebook-ra feltöltve is.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

velicskei32[offline]

velicskei32

2019-06-10 16:28:500+#2Válasz a #1 kommentreRendben valahogy megoldom hogy tiszta legyen a feltöltött fotóim.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-06-10 10:34:020+#1Szia, először is, üdv az oldalon!

Tudunk nagyon bő, segítő kritikákat írni, ami segíteni fog a realisztikus rajzolás útján.
DE
Kérlek, vedd figyelembe, hogy ehhez látnunk is kell a rajzodat. A realisztikus rajzokon sokat számít a részlet, és a tónusozás milyensége, de ezen a fotón ezt nem tudjuk megállapítani. Ha erre a fotóra ránézel, meg tudod mondani, hogyan néznek ki a tónusok? Lehet, hogy igen, de ez azért van, mert neked van olyan szerencséd, hogy láttad az eredetit.

SZÓVAL
Kérlek, fotózd be ezeket a rajzokat úgy, hogy a részletek látszódjanak. Ezzel kapcsolatosan már tegnap írtak. Ezt csak azért ismétlem meg, mert nagyon, de nagyon szeretnék kritikát írni, de sajnos, nem látom az ehhez szükséges részleteket. smiley Pedig mivel 11 éve rajzolok, ebből sok évet fotórealisztikus alkotással töltve, valószínűleg tudnék tanácsokat adni.

Fotózd be a rajzot megfelelő fény mellett. Minél több fényed van, a fotó annál tisztább lesz. De ha tényleg meg akarsz tanulni fotórealisztikusan rajzolni, célszerű lesz szkennert beszerezned, ha még nincs, mert az tudja a legtökéletesebben visszaadni digitálisan a rajzodat a kritikákhoz.
De addig is, elég ha nappal, sok fénnyel fotózod be a rajzodat. Akkor nem lesz ilyen elmosott és hangyás. ÉS akkor tudunk írni kritikát is. smiley

Köszi!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]