: Önarckép

Tavasszal gyakorolgattam az akvarell ceruza használatot, aztán gondoltam itt ideje megpróbálni vmit alkotni. Referenciaként szándékosan rossz minőségű fotót választottam, így akartam elkerülni azt, hogy pontos másolásba kezdjek. A fotón természetesen én vagyok alig látható. :-) További elképzelés nem volt, az egész kép menetközben alakult.

[ http://www.kepfeltoltes.h… ]
Címkék: , , ,

801 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

gepardus[offline]

gepardus

2015-08-28 12:57:350+#3Válasz a #2 kommentreKöszönöm a válaszod, akkor szándékosan ilyen.
Biztos, hogy sokat tapasztaltál ebből a képből, ez a lényeg, am nem tartottam hibának, csak érdekes volt , mert az akvarellben szerintem az egyik lényeg a keverés, ettől olyan izgalmas.

Hát köszönöm, hogy profi akvarellfestőnek tartasz, haha jó is lenne!
Szóval van pár maszatolásom akvarellben, de ettől függetlenül erősen kezdő vagyok a dologban, így a tutoriálokhoz is kevés lennék.
Am kedves tőled , köszönöm szépen! smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

veros[offline]

veros

2015-08-28 11:52:490+#2Válasz a #1 kommentreValójában a színkeverésen nem nagyon gondolkodtam festés közben, ez így jött. Külön külön gyakorolgattam korábban, meg néztem videókat, de ide úgy látszik nem sikerült beépítenem a technikákat. Szóval így utólag azt mondhatom, hogy amolyan kifestő jelleggel csak kiszíneztem a megrajzolt képet. Tudtam, hogy nem könnyű technika az akvarell, na de hogy ennyire... smiley Viszont nagyon tetszik, úgyhogy remélem egyszer majd azért sikerül elsajátítanom valahogy az alapokat. És majd itt bemutatom a fejlődést, remélem, lesz olyan. smiley Egyébként tőled, mint profi akvarellestől szívesen néznék/olvasnék valamilyen tutoriált. smiley Szerintem lenne igény rá, de nem akarlak presszionálni, ez csak egy ötlet. smiley Köszönöm a pöttyöt. smiley

gepardus[offline]

gepardus

2015-08-27 18:22:120+#1Tetszik benne az erős színek használata, a hajnál különösen jó. Szándékosan nem keverted a színeket? smiley +
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]