: Egyes egyedül

2012; Nikon D3000, Photoshop

Címkék: , , ,

785 megtekintés
4 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

gepardus[offline]

gepardus

2012-11-06 22:34:350+#3Jaj szegény kicsi gombácska!
Ez nagyon tetszik! smiley
+
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

vorosritty[offline]

vorosritty

2012-11-05 10:23:440+#2Válasz a #1 kommentreSzia Bögre!
Köszi a kommentet!
Na akkor sorban válaszolgatok. smiley
A zajt én is nagyon sajnálom, de mentségemre legyen mondva igyekeztem a lehető legjobban eltüntetni, mert engem is zavart. (az eredetileg feltöltött képet le is töröltem gyorsan, amikor észrevettem a zaj mértékét) Sajnos ennyire sikerült. smiley Lehet dolgoznom kellett volna még rajta, de féltem, hogy túlzásba esek a kép még nagyobb kárára.

A Gyöngycsapdán pedig valóban gondok vannak a túl szűk mélységélességgel, én is a hajamat téptem a sok próbálkozástól. Tudod, a képhez ragaszkodtam és a rengetegből kiválasztottam a legjobbat, ami nem azt jelenti, hogy tényleg elég jó. Néha vagyok makacs, de akkor nagyon.
A színes megvilágítás érdekes lehet, bár nekem pont ez a természetes fehérsége tetszett. Ha egy lépést tettem volna bármely irányba már el is tűnt volna ez a fény, annyira egy irányból érkezett a hálóra. smiley
Az, hogy üldözési mániám van, nem azt jelenti, hogy nem üldöznek!

Bögre[offline]

Bögre

2012-11-05 10:06:202+#1Nosza, ez a képed sokkal jobban tetszik mint a "Gyöngy csapda"

Ennek az oka, hogy itt pont jó helyen van a fókusz és az élesség, mivel maga a kis gomba még éles, viszont már mögötte az elmosás látszódik. A keret része ötletes. A zajosság, ami főleg a kép alján a keret vonalában, illetve a felső életlen területeken látható, amit negatívumként hoznék fel.

A harmatos képeddel kapcsolatban: az ötlet noha nem újdonság, viszont szép eredményeket produkálhat az ember vele. Amivel szerintem a szokásostól eltérővé lehetne tenni az egyedi megvilágítás. Jó tudom, egész véletlen nem sok ember zsebében lapul egy színes fényű lámpa, de ha gondolod akár egyszer meg is próbálhatod. Ott a túl szűk mélységélességet sajnálom, mert az a kis szakasz, ami éles az szép, viszont rengeteg részlet szó szerint a homályba vész el, ami szerintem csak pluszba dobott volna az eredményen.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]