: Sziget

Sziget

Csak, hogy legyen faragás is.

Címkék:

129 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

zsoolt[offline]

zsoolt

2020-02-23 00:20:030+#6Válasz a #5 kommentreHasznos, megfontolandó dolgokat írtál a forma fotózásról. Biztosan értékelhetőbb kép készült volna még ha telefonnal is a leírtak alapján.

Tervek vannak de csak a magam örömére ritkán készítek. smiley

Thubakabra[online]

Thubakabra

2020-02-20 13:29:241+#5Egyetértek Barnuskával a fotó kapcsán. Amikor formát fotózunk, akkor a szemből fény a legrosszabb választás, mert lapossá teszi a formát, nehéz kivenni annak íveit. Így érdemes inkább enyhén oldalról, hogy kirajzolódjon az, amit láttatni szeretnénk. Hogy a kemény árnyékok ne takarjanak túl sokat, ezért pluszban érdemes egy derítőt rakni a fénnyel ellentétes oldalra, így nem vész el semmi az árnyékos részen sem, illetve az árnyékok puhábbak, szebbek lesznek.
Maga a faragás szép, csak kicsit sok minden égett be a fotón, illetve az árnyékok keménysége miatt is van ilyen probléma. De hát no, elég macerás kitanulni ezt is, hogyan kell befotózni dolgokat, DE mindenképp megéri.
Kíváncsi vagyok, miket hozol még, jó volt látni ilyet is tőled. Az biztos, hogy igen sok oldalú alkotó vagy! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

zsoolt[offline]

zsoolt

2020-02-17 00:08:530+#4Válasz a #3 kommentreKöszönöm a "szépséget" kifejezést!
Valahol megértelek a környezettel kapcsolatosan, lehet keresgélnem kellett volna egy helyet talán ahol természetesebb fotó készülhet róla? De ha már úgy is kiemelem a saját környezetéből akkor már mindegy gondolom. Eredeti helyén sok személyes tárgy veszi körül amit itt nem célom bemutatni. A másik és egyben legfontosabb érvem pedig, hogy nagyon szépen sütött a nap azért így a színek szebben mutatnak, mintha vakuval próbáltam volna megvilágítani. Bár már korántsem olyan élénk mint amikor készült. A bordó pác megfakult a natúr fa sötétebb lett a lakk réteg alatt. Ezek természetes elváltozások.
Igaz a kép telefonnal készült szerintem bemutatásra jó ez így.
A készítésről még annyit:
A sziget és a szív egyetlen kocka fából lett kifaragva. Szakítással lettek elválasztva egymástól, ezáltal a sziget hegyes csúcsa tökéletesen beleilleszkedik a szívbe és immáron 22 éve emeli a magasba. A talpfa alján "Az élet tengerén van egy kis sziget ..." idézet olvasható!
Röviden smiley csak ennyit. Talán így kerekebb a történet?!

Barnuska[online]

Barnuska

2020-02-15 09:25:421+#3Nagyon szép faragás, teccik smiley Szeretnék egy ilyet smiley , meg persze szeretnék így dolgozni a fával, pont smiley

Talán annyit - de ez csak az én szemem - hogy szívesebben látnám ezt a szépséget a természetes környezetében, ( na nem csipketerítő meg ilyenek smiley ) csak így nekem lebegő érzést ad a fotó.
Ilcsi

zsoolt[offline]

zsoolt

2020-02-14 18:54:580+#2Válasz a #1 kommentreCsak maga a szív 7,5x7,5 cm. Teljes méret 16,5x10cm.
Az igazat megvallva nem mai db, rusztikus hatás az az idő vas fogának köszönhető.

gepardus[offline]

gepardus

2020-02-14 07:00:030+#1Tetszik a rusztikus hatása, Mi a mérete? +
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

2 / 1781 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]