: Android vs. gyerek játék

Aki látta a sorit annak biztos ismerős lesz ez a jelenet smiley
Nem bírtam megállni, hogy lerajzoljam smiley
Remélem tetszik

[ http://kepfeltoltes.hu/14… ]
Címkék: , , , ,

1115 megtekintés
4 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Andulino[offline]

Andulino

2014-02-26 09:30:100+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm a tanácsokat, megfogom fogadni smiley
Egyébként a referenciát ennél közelebb már nem tudom rakni, a fele monitoron a ref kép van a másik felén meg a mypaint smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-02-22 15:04:470+#5Hát, felsorolhatnám az aránytalanságokat, de erre van recept is!
Photoshopban vagy gimpben meg tudod nézni. Annyit kell tenned, hogy a referncia fotót és a festményt egymás fölé helyezed külön rétegeken, méretre is beállítod, hogy jó legyen, majd a fölső réteget ki-bekapcsolgatva fel fognak tűnni az eltérések! Amit általánosan "el szoktál követni", az a szemből jobb szem feljebb rajzolása (egyébként az valamiért elég sokaknál szokott így lenni!) a fülek kisebbek, az orr rossz szögben van, és szerintem ott van is egy általános nyújtás az arcon. Próbáld úgy rajzolni, hogy a referenciát minél közelebb helyezed az archoz és akkor könnyebb másolni! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Andulino[offline]

Andulino

2014-02-22 11:43:490+#4Válasz a #3 kommentre smiley Most hogy mondod tényleg hasonlít Drakulára.
Igen a feje valóban pici lett smiley viszont az arcon lévő aránytalanságokat kitudnád egy kicsit jobban fejteni, mert én nem látom smiley
Általában éles képről szoktam rajzolni, de ez a jelenet nagyon tetszett és sehol se találtam róla fotót.
És tuuuuudom több türelem, valahogy a végére mindig elfogy smiley smiley
Köszi a kommentet meg a ponytyot smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-02-21 21:35:430+#3Data! smiley Nekem is ő a kedvencem, én is megfestettem nemrég. Én még kisebb képet találtam, mint te. smiley Elég szerencsétlen dolog kis képről alkotni. Erre a jelentre emlékszem, sokat nevettünk rajta.
Viszont valahogy a jellegét nem látom benne. Engem Lugosi Bélára emlékeztet, mikor a Drakulát játszotta. Kicsi lett a feje, illetve sok aránytalanság van az arcon is. Plusz kicsi kép vagy sem, a széleken a homályosságot javíthattad volna (pl kezeknél).
Én mindenképp javaslom továbbra is, hogy légy türelmesebb az arányok felrajzolásánál, mindig ott látom a legnagyobb hibát a képen. A kis referenciákat felejtsd el, még ha nagyon csábítóak is, mert kellő gyakorlat nélkül egyszerűen lehetetlen róluk alkotni. Itt szerintem főként azzal volt a baj.
De ment a pont, mert mégis látszik a sok munka. smiley Csak tényleg légy türelmesebb kicsit a felrajzolásnál, és bármikor nyúlj vissza, mikor szükséges. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Andulino[offline]

Andulino

2014-02-21 20:23:280+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm.
Örülök hogy ennyire ki tudtam dolgozni, de nem csak a hátteret hanem az egészet, mivel ez a jelenet a filmből lett fotózva elég rossz minőség, szóval a képzelőerőmre kellett hagyatkoznom, mindenhol.
smiley

yetikr[offline]

yetikr

2014-02-21 20:17:040+#1Helló, kedvenc sorozat, kedvenc karakter! Felismerhető bár az áll és a fül közti rész egy kicsit keskenynek tűnik, és sajnálom, hogy a hátteret nem dolgoztad ki jobban, de mindent összevetve nagyon jó lett smiley Gratula a képhez!
yetikr

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]