: Házikó

szentendrei skanzen.

Címkék: ,

784 megtekintés
2 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-08-29 16:59:180+#3Válasz a #2 kommentreEnnek örvendek! smiley
Megnéztem a másik képet is, amit feltöltöttél, de ott annyira ki volt égve az ég, hogy nem sok infót raktározott el sajnos a fotó. smiley Próbáld meg azt ilyenkor, hogy készítesz egy sötétebb és egy világosabb képet is ugyanarról a kompozícióról. Vagy az is jó, ha a fényképezőgéped tud raw-ot csinálni, mert az nagyon sok infót elraktároz, és abból viszonylag könnyen elő lehet csalogatni a kiégett részletek zömét.
Egyébként a kép beállításának nagyját innen lestem el anno: https://www.youtube.com/w…
Egyszer érdemes végignézni mindenképp, vannak benne jó tippek! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

angeli[offline]

angeli

2014-08-29 15:46:560+#2Válasz a #1 kommentreValóban a te változatod sokkal jobb lett, nagyon szépen köszönöm a dicséretet, de lesz még egy házikó csak azzal az a baj, hogy az ég nagyon úgy mond kiégett és azon már nem tudtam segiteni smiley , ha esetleg azt is meg tudnád szerkeszteni akkor annak nagyon örülnék, de ha csak nem gond. smiley
Angi

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-08-29 09:59:020+#1A kiemelés nagyon tetszik, a részletek lenyűgözőek, jól megláttad a témát! Egy kis részlet kiemelés szerintem jót tett volna neki, pláne mivel a köves téma nagyon jól néz ki, ha kellőképp éles és kontrasztos.
Utólagos engedelmeddel, lightroom és photoshop segítségével ez lett belőle: kép:https://dl.dropboxusercon…
Ez csak egy ötlet, sok út van, ahogy lehet kezelni a képet. Szerintem már jó úton haladsz, mert ez a kiemelés is jó lett. Amit én csináltam, inkább drámai lett, viszont ad részleteket, és az égbolt sincs kiégve. A felhőket az esetek nagy részében érdemes visszaadni, mert igen erős hangulatfokozók.
Ment a pont egyébként, mert tényleg jó képet alkottál. Próbálj meg minél többet kísérletezni az utómunkával is, ha ilyen irányt szeretnél a fotózásban, mert megéri. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]