: Tavi szépség



Címkék: , ,

728 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Bögre[offline]

Bögre

2014-06-03 19:34:491+#6Őszintén, nem értem ezt a kirohanásodat.

Direkt normálisan meg akartam kérdezni, hogy írjak-e a képeid alá javaslatokat, szóljak-e a hibáidról, hogy tudd őket javítani, adjak ötleteket, hogy jobb képeid legyenek. Ha azt írod, hogy csak hobbiból kattintgatsz és nem érdekel a dolog, akkor természetesen nem is foglalkoztam volna a képeiddel, mivel amit leírok felesleges lenne java részt.

Ha viszont azt írod (ahogy tetted is), hogy érdekel, akkor viszont -mivel ez a Kockart egyik lényegi eleme- kapnál tőlem írásokat a jövőben feltöltendő fotóid alá. Őszintén szólva, eddig a 8 oldalnyi feltöltött tartalmad alá eddig szinte semmit se írtam, rajzokhoz nem értek, fotóiddal kapcsolatban meg nem tudtam eddig eldönteni hogy előbbi-e a célod, vagy gyakorolsz és érdekel.

Ezért, mivel pusztán passzív néző voltam jellemzően, nem róhatsz meg, hogy mindig mindenhova rosszat mondtam. Őszintén válaszolva neked a "Lassan már semmi sem jó amit készitek" szövegrészletedre, a közösség értékelte a fotóid java részét 0-3 szavazattal (persze van kivétel is, de átlagosan 3.36-ra), tehát biztosan van még mit javítani, lehet is. Senki se születik úgy, hogy egyből profi valamiben, rengeteg gyakorlás, utána olvasás, megfogadott tanács áll az ember előtt. Ez persze természetes, valahol mindenki elkezdi, és idővel tanulja meg egyre jobban a szükséges dolgokat. Az a jó, ha mindig fejlődik az egyén, soha nem akar megállaponi egy szinten, persze csak ha komolyak a céljai.

Egy hobbit is lehet úgy végezni, hogy sok energiát fektetsz bele, a fotózás különösen ilyen, ha átlag feletti eredményre vágysz. Nehéz terület.

Ebben szeretnék neked segíteni, ha te is akarod. Persze nem mondom, hogy az az igaz, amit én írok, de igyekszem általánosan elfogadott dolgokat említeni, és azokról a hibákról is szólni, melyeket észreveszek, hogy később javítva őket, tudj fejlődni. Másfél év alatt már ismerhetsz annyira, hogy tudod, nem az vagyok, aki csak a pozitív észrevételeit osztja meg, sőt. Hiszem, hogy szükség van a szembesítésre. Viszont jó szándékból teszem, még ha elsőre negatív hangvételűnek is tűnik, nem rossz szándék vezérel.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-06-03 19:01:221+#5Válasz a #3 kommentreAngeli, ha szerinted professzionális fotós vagy aki egy kattintással tökéleteset alkot, és nem érdekelnek az építő kritikák, akkor kérlek jelezd, és nem fogunk többet ebben a hitedben megingatni azáltal, hogy próbálunk segíteni a tippekkel, melyek megírására időt fordítunk. Elnézést, ha eddig ezáltal károkat okoztunk.
Bár nem értem, hogy Bögre kérdésére miért így válaszoltál, de a te dolgod.

Egyébként ha csak azt szeretnéd olvasni, hogy wáow, naonjó, akkor érdemes csinálnod egy facebook-os oldalt, ahol a barik és ismik ezer örömest fogják ezt megadni. (elnézést ezért az utóbbi kritikáért, talán nem érzed degradálónak vagy sértőnek).

Tisztelettel,
Thub
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

angeli[offline]

angeli

2014-06-03 18:50:300+#4Válasz a #2 kommentreNagyon köszi szépen legalább valakinek smiley smiley
Angi

angeli[offline]

angeli

2014-06-03 18:49:570+#3Válasz a #1 kommentreLassan már semmi sem jó amit készitek, ha cseppes akkor nem jó, ha virágos nem jó, ha toll akkor nem jó, ha madaras az sem jó a felhőket már nem is emlitem. Igen érdekel a dolog és még jó hogy tavi rózsa csak ez az egy van eddig az albumban, ha nem érdekelne a dolog akkor nem mentem volna fotó versenyre.
Angi

Brigittovics[offline]

Brigittovics

2014-06-03 16:47:240+#2Nekem nagyon tetszik: a színek, a növények, kellemes a hangulata smiley

Bögre[offline]

Bögre

2014-06-02 21:42:460+#1Mostanság elsősorban fotókat töltöttél fel, illetve arányaiban is elég sok van. Érdekel a dolog, vagy csak úgy szeretsz kattogtatni, de nem akarsz fejlődni benne? Mert ha érdekel, akkor írok majd már neked is tanácsot/véleményt/stb.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]