: Arany angyal 9. - Angyalút

"Arany angyal 9. - Angyalút "

20 x 30 cm- es papírlapra készült rajzolás, festés, szén- olaj- akril médiumokkal.

A sorozat kilencedikje ő, megint máskèppen, mást, másra ...



Címkék: , , , ,

329 megtekintés
3 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2021-04-14 11:00:180+#2Válasz a #1 kommentreKÖszönöm szépen a szót, meg az időd, hogy írsz smiley

No, tudjuk ( tudod ) , hogy nálam az angyalos téma ( nem is értem miért, mondjuk de ) nem azt jelenti mint neked, de tisztelem a hited, az utad, mint ahogyan elfogadod azt, hogy nekem nem teljesen az...
No, bevezetésképpen smiley ennyi, és éppen ezért köszönöm, hogy leírtad, Te mit olvasol ki ebből a munkámból. Bennem is ezek az érzések vannak, csak nem így nevezem őket.

Biztosan látszik, hogy nem a leszebb a vivőfelület, mert egy nyomtató papír smiley , ami nem bírja a kiképzést, vagyis azt, ahogyan én festek... itt ott látszik is a foszlása... de már nincs vásznam, meg anyagom, csak amit összesöprök...firkálgattam inkább, mivel rajzolni nem tudok én...aztán meg szén és olaj akadt...és már nem hagytam, hogy csak firkálgassak, azt éreztem ott lent a pincében, kint meg a forgalom, meg a zaj, meg a maszkos félkegyelműség, hogy ezt folytatni kell, ne tudd meg azt a keresgélést a raktárban, ahol csak akasztott mókus nincs smiley , h leljek valami médiumot.

Na, és ez lett belőle, az bánt, hogy csak egy lapra készült, mert igen, az Angyal sorozatom kedvence lett smiley

( a befotózásért kérek csak bocsit, látszik oldalt a rajztábla pöcke, de a lap összepödrődött, és ha többen vágok körbe, a tér szűkül... )

Sokat írtam, tudom smiley , de nem baj, nem offoltam szét a kommenteket smiley , meg hát legalább elmeséltem a születés történetét, szerintem ez is kell, így kerek. smiley , na persze, ha valamiről akar szólni egy egy alkotás.

Köszi mégegyszer a figyelmet smiley
Ilcsi

Steff[offline]

Steff

2021-04-14 10:19:430+#1Hadd kommenteljek ismét. smiley Igazi művészlélek vagy smiley Jól kifejezted az utat. Benne van a Menny, a Lehetőség a Világ, és a nehéz, sötét harc, amelyet a feketével jelképeztél, és amely nélkül nincs a Lehetőség. Köszönöm!
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]