: Virág fantázia

32 x 75 cm-es / vastagsága 2 cm/ vivőfelületen festékek, festőkés, ecsetek, kartonlap eszközök.

Címkék: , , ,

363 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Barnuska[offline]

Barnuska

2021-03-03 11:12:380+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen a nézést és a sok kérdést smiley
Ez a munkám teljesen random, - rám jellemzően smiley - anyagom alig - alig volt, mindenből egy kicsi, a vivőfelület egy régi bútorlap ( a Párom műhelyében mindig lelek ilyenet smiley ), és nem ötleteltem előre... annyit sejtettem csak, hogy valami absztrakt, és virágos téma, amiből jó ha három van smiley Tudom, hogy már ennyi idő után tudatosan kellene festenem, tervekkel, belső képpel az agyamban, de ilyet ritkán érzek, ám a festés közben valahogy smiley mégis összeáll... hm, lehet, hogy én egyszerre tervezek és kivitelezek, nem tudom smiley Persze ez a formavilág meg az egyáltalán nem reál alkotás ezt megengedi nekem, itt nem kellett referencia, vagyis más által már megalkotott kép. smiley

Ha valaki szemének ez harmonikus, az remek, ha nem az, az sem baj, nem is képzelnétek, mennyiféle ízlés van, áááá, sosem gondoltam volna, néha csak kapkodom a fejem, mekkora a távolság egy azon kép látásakor megkapott kritikákban smiley

Ez picit zavart okoz a belsőmben, de tanulok ebből is : most ott tartok, hogy festek smiley , és figyelem a reakciókat, amihez hatalmas türelemre, és ki nem borulásra van szükségem. A legtökéletesebbet is leköpheti valaki, ha a tapló agya nem képes lépni tovább, tisztelettel.
Ilcsi

Nesokam[offline]

Nesokam

2021-02-28 16:54:520+#1Nagyon szép! smiley Honann jönnek az ötletek? Szerintem Kiállításra mehetne. smiley De szeretnék én így alkotni, hogy minden ilyen harmóniában van.
Érzésre csinálod? figyeled a színeket? referenciát használsz? Hogyan?? smiley smiley
smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]