: Felfelé tekintő szem.

Az első szem tanulmányom.

Címkék: , ,

760 megtekintés
0 szavazat
8 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-05-02 11:05:260+#8Válasz a #7 kommentreKöszönöm.

gepardus[offline]

gepardus

2014-05-02 11:02:541+#7Válasz a #4 kommentreÜdv!
Örülünk neki, hogy jó közösségnek tartanak, és tényleg sokat lehet tanulni, ha elfogadod a segítséget.
Hidd el nem húzod le az oldalt, kitartással és sok gyakorlással fejlődni fogsz, pontosan ez az oldal feladata, hogy segítse az alkotni vágyókat.
Senki nem úgy születik, hogy profi alkotásokat készít, az igaz, hogy van nagyon tehetséges, és kevésbé tehetséges ember , de mindkettő típusban közös, hogy sok gyakorlás árán fejlődni tudnak.
Szóval Üdv. itt!
Sok sikert kívánok. smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-05-02 11:02:101+#6Válasz a #4 kommentreHát, mindenki kezdi valahol. Én is feltöltöttem ide a nagyon első képeimet, csak azóta már leszedtem belőlük néhányat. Ez az oldal elsősorban azért van, hogy segítsünk a másik fejlődésében, szóval nincs olyan, hogy szintlehúzás. Max annyiban, ha nem digitalizálja a képeit rendesen és ezért nem tudjuk értékelni a rajzait.
Egyébként javaslom a más kezdőbb képekhez való hozzászólást, kommentírást, mert azon keresztül lehet szinte a legtöbbet tanulni.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-05-02 10:52:440+#5Ez a hülye szótár a telefonomon... Megnézése = megnéztem. reméltem ide=regeltem ide. :-)

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-05-02 10:50:290+#4Válasz a #3 kommentreAmúgy elég erősen kakukktojásnak érzem itt magam.megnézése pár tagot,és jó pár alkotást mit mondjak,csodaszép, amit jonéhányan műveltek. Nagyon durván lefelé húzom a szintet. Én azért reméltem ide,mert tanácsolták, mert ez egy jó közösség, és innen sokat lehet tanulni.tehát nem akarom lehúzni az oldalt,ha úgy van,akkor szüneteltetni magam és ha esetleg sikerült annyit fejlődnöm,hogy vissza térhetett,akkor vissza térek,ha nem akkor nem. Persze,ha gáz,h rontom a színvonalat.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-05-02 10:26:171+#3Válasz a #2 kommentreHát, anatómiailag nem lett jó, de biztosan mutatott új dolgokat, akkor már jó. smiley Nem lehet mindent egyszerre! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-05-02 09:46:120+#2Válasz a #1 kommentreIgazából egy oktató videó segítségével próbáltam meg elkészíteni,ezek szerint inkább kevesebb,mint több sikerrel.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-05-01 21:50:341+#1Tanulmánynak egyik fontos eleme a tanulmányozott téma maga. Egyszóval a fejből rajzolva nem épp a legjobb, mert nem tudod tanulmányozni a szemet magát.
Példának okáért a szemben az egyetlen szimmetria a szembogár, de a rajzodon minden szimmetriába vándorolt. Például a szempillák nem egyforma hosszúságúak, és a sűrűségük is változik. A szem vágása is az egyik szélen szűkebb, mint a másikon, a szem körüli ráncok sem szabályosan követik a formát.
Az tetszik, hogy raktál a szembe egy fénypöttyöt, élővé teszi azt nagyon. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]