: fotóról

Emberke tanácsára megpróbáltam fotóról készíteni egy "festményt",így sikerült, azért így kicsit nehezebb szerintem. A padok nagyon csálék és viccesek lettek, továbbá látom, hogy nem nagyon lehet érezni a teret, főleg, hogy ez az egész kép egy domb lenne, mögötte a mélyben elterülő területtel. Ragasztott vászonra készült, A3-as méretben, akrillal.

[ http://kepfeltoltes.hu/14… ]
Címkék: , , ,

728 megtekintés
2 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-23 14:35:330+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen a kommentet. Ígérem, utána nézek, tanulmanyozom kicsit a perspektívát.

gepardus[offline]

gepardus

2014-11-23 12:16:040+#1Picit homályos a fotó, érdemes többet kattintani, és a legjobbat kiválasztani.
A fotó jó ötlet, de a jó festményből is sokat lehet tanulni. A lényeg, hogy rendben legyen. ( itt híres festők, művészek alkotására gondolok )
Nálad a színek használatával látom nincs gond, ezt látom az erősségednek!
Ami elől helyezkedik el, vagyis hozzánk a nézőhöz legközelebb van, azt kell élesre kidolgozottabbra készíteni. Itt lehettek a részletek erősebbek. Ahogy haladunk a távolabbi részekre, folyamatosan csökkenhet az alakzatok formák kidolgozása. Ez főleg akkor igaz, ha nagy tereket akarunk ábrázolni, és ugye a tájképekre is vonatkozhat. Természetesen vannak kivételek, és sokszor stílusfüggő is lehet a dolog.
Látok változást a felhők kidolgozásában is, így ez most kellemesebb lett!
A tér furcsaságát a perspektíva tanulmányozásával lehet javítani. Megérteni miért úgy és ott hogyan néz ki az adott objektum!
+1 Hajrá! smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]