: Sziklásos vizeses

Ismét egy kis festészet gyakorlás. 50*40 cm-es alapozott farost lemezre készült, akrillal. Egy videó segítségével készült. Használtam festőkést is a sziklákhoz és a víznél. Mivel nagyon kemény a farost, így elég nehéz volt a festőkést alkalmazni.

[ Egy videó a youtube-ról. ]
Címkék: , , ,

724 megtekintés
5 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

gepardus[offline]

gepardus

2014-12-06 13:28:510+#5Itt már a jobbak a sziklák, még hegyeknek is jók lennének , a hullámok kifejezetten tetszenek és az ég is! +1 smiley
„ Nem vallottam kudarcot, csak találtam száz módot, melyek közül egyik sem működött. ” Benjamin Franklin

Ts[offline]

Ts

2014-11-30 15:02:551+#4Válasz a #3 kommentreNagyon ügyes a fickó, örülök, hogy megnézted. Hatalmas méretekben dolgozik, de ez nem jelenti azt, hogy kicsiben ne lenne megoldható. Szerintem ne ijedj meg az ecsetektől, mindig ahhoz igazítsd, mit szeretnél festeni. Jómagam a nagyobb felületekhez nagyobb lapos ecseteket használok, és minél inkább haladok a részletek felé, úgy állok át az egyre kisebb körecsetekre. Például az akvarell rajzaim részleteit rendszerint 00-ás körecsettel készítem. Ha másban nem is, de a színek keverésében hasznos lehet a videó, de találsz tőle egyéb hasonló vizes témát is, ha érdekel. Itt megnézheted, én hogyan sajátítottam el a hullámokat, többek között erre a videóra is építve, szintén akrillal: https://www.facebook.com/…

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-30 11:43:040+#3Válasz a #1 kommentreszia, köszönöm szépen a linket. Mindenféleképpen érdekes és tanulságos volt a videó, nagyon tud a csóka. Ám ekkora vásznat és ilyen mennyiségű festéket nem is tudom, mikor pazarolnék el magamra. a lényeg, hogy tényleg tanulságos kis videó, csak valahogy nehéz ezt lefordítanom a magam kicsi szintjére, nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, átkonvertálnom az én "tudás" szintemre és abba a méretbe, amibe én esetleg bele mernék fogni. Gyakorlatilag azt sem tudnám, hogy egyáltalán milyen ecsettel álljak neki.
Mondjuk ezt el tudom mondani minden egyes eddigi próbálkozásomra, mindig bajban vagyok, hogy milyen ecsetet is használjak, a formáját sem tudom és a keménységét sem....nah mindegy, remélem érthető, amit leírtam.

Ám köszönöm a kommentet, az érdeklődésed és a videót is, jól esik.

BerziGabor[offline]

BerziGabor

2014-11-29 20:23:270+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm szépen. Életemben elősször használtam festokest. Pedig probaltam az előtérben lévő sziklákat élesebben megfesteni. Mindenféleképpen meglesem a videót, nagyon sokat lehet belőlük tanulni.

Ts[offline]

Ts

2014-11-29 20:15:030+#1Szerintem gyakorlásnak teljesen jó smiley Itt úgy érzem a háttér erősebb lett a kép előterénél, valahogy kicsit túl szabályosnak tűnnek a sziklák. Ha van időd, kedved, nézd meg ezt a videót is, szerintem segíthet a gyakorlásban
https://www.youtube.com/w…

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]