: Álom munkahely 2

Másik nézőpont.

Címkék: , ,

977 megtekintés
2 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Boone[offline]

Boone

2014-06-20 19:10:430+#2Válasz a #1 kommentreJaaaj tudtam, hogy ezért kapok még! smiley Sajna ez a felület alkalmatlan arra, hogy hanglejtésbeli eltérést érzékeltessek! Az építő kritika pedig mindig értékesebb a "de szép"-nél.
Tanulva előbbi hibámból leszögezném, hogy a de szépnek is örülök, ha kapok!!! smiley

Hungy[offline]

Hungy

2014-06-20 07:34:220+#1Na, most fogsz gyűlölni, de az a véleményem, hogy ezt kár volt közelebbről megmutatni. Kijöttek olyan hibái a képnek, amik a távolin nem tűntek fel. Az első és legordítóbb szarvashiba a padló textúrája, ami el van csúszva ahhoz képest, ahogy a kockák állnak. A kockák szélein látható, amint vége van az egyik textúrának és kezdődik a másik. Ezen kívül vannak kisebb hiányosságai a képnek, amik leginkább anyag szinten érhetők tetten. Arra a kis karfás ülőkére valamivel több glossy, vagy kevesebb reflection kellett volna, míg az asztal lapjánál zajos lett a tükröződés, oda magasabb samples kellett volna.
Az oszlopfők közelebbről még állatabbul néznek ki, de hát azt meg nem te modellezted..... smiley
Meg kell mondjam, kicsit kényelmetlenül érzem magam ebben a "kritikus" szerepben, pláne úgy, hogy a másik képednél adott hozzászólásod szerint én most osztom az észt. smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]