: Bolo Yeung

20180530 Próbálkoztam számomra valami újjal. (A végső cél a 3 koordináta rendszerben való szeletelés) Még a portré rajz sem megy igazán nekem. Talán ez egy kicsit jobban sikerült. Gyakorolnom kellene...

[ https://www.pinterest.es/… ]
Címkék: , ,

691 megtekintés
1 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

emberke[offline]

emberke

2019-01-28 19:25:000+#4Válasz a #3 kommentre(plusz kontrasztot nem adtam most géppel) Az eredeti sem erős. Végigmegyek majd az egészen. Úgy is csak gyakorlás. Remélem nem szúrom el közben. Főleg a hajnál, ha a szálakon végigmegyek. És közben megválogatom a vonalakat.
Arra lehet írni kritikát, amelyikre csak akarsz/akarnak. Főleg tőled szívesen várom. De jöhet hideg-meleg. Bárki írhat. Azért tettem fel.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-01-28 18:58:300+#3Válasz a #2 kommentreÉn ilyenkor az eredeti kontrasztra, tehát az eredeti rajzra értem a dolgot, mert egyébként azt vallom, hogy a digitalizált képnek meg kell közelítenie az eredetit (már amennyire ez lehetséges).

Bocsi, nem tudom eldönteni, hogy mely műre lehet kritikát írni vagy sem, szóval ezért írtam észrevételt inkább. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2019-01-28 18:52:270+#2Válasz a #1 kommentreKontrasztot ennél a képnél direkt nem adtam, hogy érvényesüljenek az eredeti színek. Ennél így jobban tetszik. De majd még átgondolom. Ez egy gyakorló rajz volt. Nem igen tart rá igényt senki, csak én. Annyira nem biztosak a vonalak, hogy ki is húzzam. Tényleg vannak csúszások.
Köszönöm a pontot.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-01-27 19:57:360+#1Újfent egy izgalmas rajz! Érdekes ez a rajzolási stílus. Kicsit vértelennek érzem, jó lenne kontrasztosabban is elkészítened. Itt-ott van egy kevés elcsúszás, de talán ennek a stílusnak jól áll, illetve nagyon kicsi fotóról is dolgoztál.

+1
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]