: MMX5819



Címkék: ,

718 megtekintés
4 szavazat
10 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

gallis[offline]

gallis

2013-02-13 12:47:230+#10Válasz a #9 kommentre..semmiképpen ne kérj bocsánatot-valszeg rosszul fogalmaztam-engem egyáltalán nem zavar ha az jut eszedbe..de komolyan!!!

Vicaversa[offline]

Vicaversa

2013-02-11 19:19:570+#9Válasz a #8 kommentreÉn kérek bocsánatot. Szimpla asszociációval biztosan nem ez jut eszembe, de láttam egy képet, és teljesen hasonlít rá smiley
Aloha :)

gallis[offline]

gallis

2013-02-09 20:50:100+#8Válasz a #7 kommentre..amint már más képhez írtam, először a kompozíció születik meg, utána kísérletezek anyaggal, fénnyel,háttérrel,tükröződéssel stb...kinek mi jut eszébe egy-egy képről..ezért nem adok címet a képeknek, csak sorszámozom...(minek is adnék valami fennkölt-hangzatos címet, ha neked a poloskapete jut eszedbe róla).. smiley

Vicaversa[offline]

Vicaversa

2013-02-08 08:29:520+#7Én szeretem az absztraktot. Legalábbis amiből valamit felfogok. smiley
Szóval csíped a 3D absztraktjaidat.
Ez a képed nem tudom miből született. Érdekes képződmény, és bevallom minden agyalás nélkül én csak a térbeliségét, anyagát vizslatom, nem magyaráztam bele semmit.
Aztán és megbocsáss, eszembe ötlött egy kép, amit láttam, engem arra emlékeztet. Azon a képen a címeres poloska petéi voltak mikroszkóp alatt. smiley Na ezzel nem azt mondom, hogy onna volt az ihlet, csak ez ugrott be. Amúgy meg az absztrakciók is sokszor egy valós dologból fejlődnek ki nem? pontom Néked.
Aloha :)

gallis[offline]

gallis

2013-02-04 08:09:030+#6..tudom, tapasztalom hogy a képeim megosztják a nézelődőket...van akinek egyből, első látásra sem tetszik( később sem jön be )..van akinek egyből bejön. Van aki barátkozik a képpel, azután dönt...Nyilván könnyebb lenne a helyzetem az elfogadtatást illetően, ha többen készítenének ebben a műfajban..vagy ha én alkotnék más műfajban..de ez van..bár ezek a populáris, ehetőbb képeim, igazából én a 3d op-artot szeretem készíteni, az igazán megosztó stílus...a komment és a pont kérdése nem foglalkoztat éppen a fentiek miatt..ez a kockart izé nem rólam szól, nem ia akarok beleszólni a működésébe...sok mindenről mást gondolok, mint itt a legtöbben, de nem akarok megosztani, vitát-veszekedést generálni..Tiszteletben tartom a szabályzatot és főleg annak értelmezését...és együtt drukkolok minden kezdő-haladó-profi grafikustársamnak..nem azért hogy valamilyen szubjektív-objektív szempont alapján közeledjen a tökéletes felé, hanem hogy megtalálja a stílusát..mert ott, az egyedi, felismerhető stílusban születik meg az alkotó, a művész..Szerintem...

Garpeer[offline]

Garpeer

2013-02-02 21:07:360+#5Válasz a #4 kommentreUgyanazokról a kérdésekről írsz, amik bennem is felmerültek, és én sem tudom hova tenni a képeidet. Az viszont mindenképp látszik, hogy nálad először a gondolat születik meg, utána kerül csak a képbe a gép. (Sokszor sajnos a technika vezeti a gondolatot.)
Most végiglapoztam a galériádat, és így látszik igazán, hogy nem véletlen semmi a képeken.
Még pár ilyen feltöltött kép, és megszeretem őket smiley

Sok komment, vagy pont nem valószínű, hogy érkezni fog rájuk, mert egyenként nehéz értékelni őket, de együtt már kiadnak egy érdekes világot.
Várom a további képeket.
Are you gonna give me a robot death monkey?

gallis[offline]

gallis

2013-02-01 20:22:150+#4..a stílusa?..3d absztrakt és néha op-art..(ha a legkisebb ingerem is lenne-márpedig nincs-hogy besoroljam valahova)..
..azt tapasztalom, hogy a legtöbb szemlélő nem tudja hova besorolni..művészet? cg iparosmunka? vagy miamanó...amikor elkezdtem, nem is gondoltam arra, hogy ez egy köztes vagy talán egy újfajta műfaj..annyi biztos, hogy én először a konstrukciót, a geometriát tervezem meg..azután gondolkodom aszínben-anyagban-tükröződésben-átlátszóságban stb..és ilyenek lesznek belőle...nyilván bizonyos "szakmai" szempontok szerint lehet kritizálni, de mindenre a válaszom: mert csak..nem mintha nem bírnám a kritikát, de...anno jópár éve megadatott, hogy Vasarelyvel levelezgetve, a tanácsait többé és inkább kevésbé kialakítottam a stílusomat...
"az önkritika alkotásra serkent, mások kritikája csak tanulságos" (V.V.1965.)

Micky[offline]

Micky

2013-02-01 14:50:150+#3Jól néz ki, de mi ez? smiley
http://nicodangelico.blogspot.hu/

gallis[offline]

gallis

2013-01-26 17:48:580+#2Válasz a #1 kommentre..Köszönöm!!

KovácsV[offline]

KovácsV

2013-01-26 15:04:090+#1Ez baromi jó. Gratulálok!
Kovács Viktor

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1870 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]