: James Hetfield



[ http://www.google.com/img… ]
Címkék: , ,

820 megtekintés
1 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

hopihe31[offline]

hopihe31

2012-09-25 22:57:570+#4Én szeretem az építő kritikákat smiley Tény,hogy a kezét,és a hátteret jobban is megoldhattam vola.A szakálnál,már nem találtam a méretrevágott radíromat smiley )

Krisz121[offline]

Krisz121

2012-09-25 22:29:171+#3Nem rossz! Egész szépen fejlődsz, az orrot és a bal orcát nagyon finoman megoldottad, de a kép több részéről hiányolom ezeket az átmeneteket. Feltűnőbb anatómiai torzulás nincs, viszont legközelebb figyeld meg jobban pl. a kezét, hogy mi hogyan fordul, hová tart, miként gyűrődik. Most az egészet elintézted három tónusértékkel, ami még jó is lehetne, ha az egészet direkt erre építetted volna.
A haja szép lett, teszik, hogy ahol kell, vannak szálak, de összességében tincsek sokaságaként kezelted. A fekete részeken meg tessék több időt dolgozni, ha ilyen nagyon tömör, akár többször átmenni rajta, mindig nagyon hegyes puha ceruzával, ha még így is maradnak fehér/szürke részek, akkor egy keményebb grafittal besatírozva az is szépen eldolgozható.
A borostán és a szemöldökön elfértek volna becsillanó szálak, ahogy a hajnál csináltad.
Utoljára még a háttérhez annyit, hogy vagy vonalasan/durván, vagy teljesen eldolgozva érdemes csinálni, ez a köztes, itt darabos - ott elkent felület nem túl esztétikus szvsz.
Tehát összefoglalva: kicsit több időt eltöltve egy-egy rajzzal, alaposabban megfigyelve a részleteket sokat fejlődnél. smiley
(ezt a hosszú kivesézést ne vedd bántásnak, segítő szándékkal írtam smiley )

hopihe31[offline]

hopihe31

2012-09-25 19:36:420+#2Aranyos vagy!!Köszi smiley

Söndör[offline]

Söndör

2012-09-25 19:18:500+#1Nem nagyon szoktam megnézni a referenciát, mert eddig még senkinek sem sikerült lemásolnia. De most kíváncsi voltam mennyire vagy ügyes smiley Hát nagyon! Te is akkorában látod csak a refet, mint mi? Mert az elég kicsi. nem tudsz ránagyítani a részletekre és ezért nem is rajzolod le. Pedig le tudnád és még magasabb szintre emelhetnéd a művészeted. Javasolhatom hogy legalább kétszer akkora (de minimum nagyobb) referenciafotóról dolgozz? Remélem nem vetted zokon hogy ezt le mertem írni! Egyébként a hozott anyagból született munkád plusszt érdemel smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]