: Rózsa a kertemben :)



Címkék: , ,

733 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

I. Gaby[offline]

I. Gaby

2015-03-17 11:25:450+#4Válasz a #3 kommentreNagyon örülök, hogy tetszik, ezek szerint egy kicsit àt tudtam adni a szépségét. Köszönöm a pontocskàt.Engem is elvaràzsol a természet. Gyengéim a viràgok. A harmatcseppes rózsàk főleg smiley Igen szakmai szemmel nézve van benne kivetni való, és igyekszem tanulni a hibàimból.

Barnuska[offline]

Barnuska

2015-03-17 11:06:350+#3Hm, nézegette, a fotót... Thub a szakmát szépen leírta, azzal szembe nem is megyek smiley
Most csak nézőként beszélhetek, és én azt mondom : tetszik smiley ez a kép most ilyen, és nekem gyengém a harmatos képek csodája..biztosan lehet majd ezerszer szebben visszaadni, amit szerettél volna, de nekem most ez így elég, és várom a következőket smiley Ahogyan a szirom tartja a vizet magában, nos az nálam ér egy pontot smiley +1
Ilcsi

I. Gaby[offline]

I. Gaby

2015-03-17 10:41:220+#2Köszönöm észrevételed. Nekem lehet, hogy azért tetszik, mert az én kis neveltem, így lehet, hogy elfogult vagyok. smiley De megfogadom tanàcsod, és köszönöm, mert ebből lehet tanulni.

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-03-17 10:10:000+#1Ez a fotód viszont -1, ha lenne ilyen a rendszerben. smiley
Elmondom, miért: óriási hiba vakuval szembevillantani a fotózandó tárgyat. Oka: a kép kilapul, elvesznek a formák, és éles árnyékok kerülnek ide-oda. Szóval ezt kerüld el; az sem magyarázat rá, hogy kevés volt a fény és különben rossz lett volna a fotó, mert így is ugyanaz az eredmény.
A másik pedig a rossz kompozíció, ami miatt nem jó a kép: néha működik a középre igazítás, itt most sajnos nem. Ráadásul a rózsát teljesen hétköznapi szögből fotóztad le, ahogyan utcán sétálva is látható szokott lenni.
Ha hétköznapi dolgot szeretnék megmutatni, mindenképp cifrázd a kompozíciót, mert különben a kép unalmas lesz.

Ezeket csak azért írom le, hogy legközelebb ne kövesd el ezeket a hibákat, és sokkal szebb képet tudj készíteni a témáról. smiley A másik fotód az mindenképp tetszett, tartsd meg azt a szintet, hisz képes vagy olyan szépeket is alkotni! Ne add alább! smiley
Szóval kedved ne szegjem, inkább kapd össze magad és húzd elő azt az ügyességet minden fotódnál. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]