: Ek cpu block :)

Nagy szenvedéjem a pc mod, és viz hűtés.Hosszú kihagyás után újra modelleztem kicsit.

[ http://www.ekwb.com/shop/… ]
Címkék: ,

911 megtekintés
1 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Iron Man[offline]

Iron Man

2015-01-04 11:18:290+#6Azok a nagy reményeim, hogy egy komlett gépet csinálok majd meg így és a fényt majd addigra össze hozzuk a gatival, remélem nektek is tetszeni fog smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-01-03 23:56:350+#5Válasz a #4 kommentreJah, azt én is próbáltam már egyszer: http://www.kockart.hu/gal… Bár én nem modelleztem hozzá, csak anyagokkal, fényekkel próbálkoztam. smiley Régebben lux renderelővel játszottam sokat, az nagyon tetszett.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Gatget[online]

Gatget

2015-01-03 23:36:440+#4Válasz a #1 kommentreThub cycles-t használ smiley bár ettől függetlenül ugyan úgy igaz amit írtál, illetve van cyclesben pár trükk ami segít ezen.
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Gatget[online]

Gatget

2015-01-03 23:33:250+#3Nem, rossz a fekete cuccnak a materiálját mixeltem volna kettőből majd megbeszéljük, hogy hogy ha érdekel. Összességében jó lesz ez, szépen alakulsz.
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Iron Man[offline]

Iron Man

2015-01-03 21:17:310+#2köszi majd probálkozok vele, nagyon sokat feljettettem sajnos ez alatt a 2-3 honap alatt, majd igyekszem vissza szerezni smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-01-03 20:25:530+#1Már látom, miért panaszkodtál a fényekre. smiley Ugye internal renderelőt használsz? Azt látom, hogy az ambient occlusion be van kapcsolva, tehát van némi szóródás, de az egész kép sötét, az anyag elnyeli gyakorlatilag a fényt. Nem egyszerű ezt kikísérletezni, hogy miként lenne jobb, de azt ajánlom, hogy nézz utána tutorialokban, hogy mi az, ami segítene változtatni. Nagyon angolul sem kell tudni hozzá, mert sok tutorialban van print screen a beállításokról, szóval amit tudnod kell az a jó rákeresés és az adatok kimásolása. Aztán utána lehet szelektálni, mi az, ami nem jó.
Például nem elég egy plane-re rárakni a tárgyat, jobb, ha van egy doboz szerűség, amiben benne van a tárgy (egy plane-t úgy hajtogatsz, az a legjobb) kép:http://graphics.ucsd.edu/… így nem a nagy semmit tükrözi vissza a tárgy, hanem egy létező környezet hat rá. Meg még van egy csomó egyszerű trükk, amit lehet találni neten hébe-hóba.

Sok sikert!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]