: Készülgető Konyha

Egy régebbi kezdeményezés,ugy dőntöttem be fejezem, de előtte még meg osztom veletek eddig hol tartok smiley

Címkék: ,

877 megtekintés
3 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Iron Man[offline]

Iron Man

2015-06-06 12:43:030+#6Válasz a #5 kommentrehát azért még várhatunk evvel, én is kiváncsi leszek smiley

Xtea[offline]

Xtea

2015-06-05 20:24:530+#5Megtervezhetnéd az én konyhámat is! smiley
Kiv vagyok milyen lesz a kész mű!

Iron Man[offline]

Iron Man

2015-06-01 18:03:340+#4Válasz a #3 kommentreszia, köszi, tudom mire gondolsz, egyenlőre ez még az első pár hétben készült mikor el kezdtem a blendert nem mintha vén motoros lennék smiley a lényeg az hogy azóta sok be állitási lehetőséget meg ismermertem, igy remélhetőleg jelentős lesz a változás a következő render-nél amit fel töltök nektek.

Hungy[offline]

Hungy

2015-06-01 14:34:590+#3Materialok és bevilágítás terén még nem lehet hozzáfűzni semmit, viszont modell terén szerintem abszolút rendben van eddig. Talán megpróbálkozhatnál azzal, hogy a szekrényajtók phong-ját lejjebb veszed, hogy ne ilyen bemélyedő félkör alakú legyen a marás rajtuk. (Sajnos Blenderben nem tudom, hogy hívják a phong-ot.)

Iron Man[offline]

Iron Man

2015-05-30 13:52:480+#2Válasz a #1 kommentrehát köszi, amig nem mondtad fel se tüntek az aránytalanságok, télleg valamit be kell iktatni smiley Hát a tied az nagyon jó lett, nagyon sok munka van még ezzel is de szépen lassan csak jó lesz smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2015-05-30 10:38:220+#1Na, jó ötlet elővenni és befejezni! smiley
Amit javasolnék interior kapcsán: használj valami méricskélő eszközt: vagy 1x1 méternek szánt kockához mérj vagy egy emberi bábhoz arányokat, mert most még van pár aránytalanság, de ez majd ki lesz küszöbölve még könnyen. Egyelőre tetszik, igen aranyos konyha! Kíváncsi vagyok, mit hozol ki belőle!
Egyébként szeretem az interior készítést, annó én is próbálkoztam vele. :F Csak sajnos az idő nem engedte, hogy folytassam. smiley Ez volt a csúcs a dolognak: http://www.kockart.hu/gal…
Szóval remélem, neked több időd lesz vele foglalkozni és még többet ki is fogsz hozni az interiorokból, mint amennyit én tudtam! smiley Kíváncsian várom a folytatást!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]