: Róka

Timelapse video link a refnél (videóban a ref is látható)

[ https://www.youtube.com/w… ]
Címkék: , , , ,

682 megtekintés
4 szavazat
5 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Manó[offline]

Manó

2019-09-21 18:14:130+#5Realisztikusnak nem realisztikus, de nagyon tetszik így is! Mesekönyvbe illő smiley
Ne add el a gerinced, mert nem kaphatsz másikat!

Zhenia[offline]

Zhenia

2019-09-20 11:42:411+#4Szerintem klassz gyakorlat ez a kép. Nem írok többet nagyon, a lényeget leírták. Talán az árnyékok, amik kicsit finomítást igényelnének de az összhatás tetszik. smiley
"Minden saláta lehet Cézár... ha elég ideig döföd egy késsel."

KisDressi[offline]

KisDressi

2019-09-19 22:26:380+#3Olvasom olvasom csak nem akartam egyenként reagálni.
A referenciáért bocsi, gépemen volt és elfelejtettem megkeresni de most szereéncsen megtaláltam smiley : https://www.flickr.com/ph…


A szőr mattságát érzem a leginkább kritikusnak, nagy színtónusokban gondolkodva építettem fel de ilyen részletbe nem sikerült mennem jelenleg, lehet kissé "kiégettem".

A realisztikus jelző érdekes kérdés, mert most mitől kezdődik? Kissé olyan mintha sütire mondanánk hogy finom smiley Igazából, én se többért se kevesebbért tettem/teszem a jelzőt, mint hogy a cél nem egy figuratív, vagy egyénileg stilizált rajz volt, hanem valami felismerhető de festmény szerű és befejezett látvány.

Köszönöm!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2019-09-19 20:52:542+#2Szerintem a kidolgozás így jó, ahogy van! Amennyiben nincs ott a realisztikus címke. Én inkább látom egy gyakorlás alkotásnak, ami egyáltalán nem akar realisztikus lenni.
De ha mégis realisztikusnak akarod, akkor viszont egyet kell értsek emberkével: a szőr nincs kidolgozva. Nem a szálankénti ábrázolást értem ez alatt, hanem csak annak az érzetét visszaadva legalább jó lenne. A színeket nagyon szépen használod már, egymással hatással vannak, ritkán látni ilyen dinamikát.
A szőrt is mattnak érzem; jó lenne, ha a referenciába a referenciát linkelnéd, mert annak az a lényege, hogy megtiszteljük az eredeti alkotót, de ez így nem történik meg. smiley A videó linket tudod a leírás végére helyezni. smiley

/BTW, amúgy nagyon szuperül hatna, ha néha kapnánk választ a kritikáinkra, mert nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e őket leírni, el vannak-e olvasva. smiley Ha már eltöltöttünk néhány percet a megírásával. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

emberke[offline]

emberke

2019-09-17 15:24:440+#1Nekem tetszik a róka, de mint laikus mondanám hogy lehetne még dolgozni rajta, hogy finomabb legyen a kidolgozása, a szőre. De összhangban van a környezetével is.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]