: Tony

Még nem mondanám késznek mert mintha valami nem stimmelne még rajta...

Címkék: , , , ,

707 megtekintés
1 szavazat
6 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

knoxville[offline]

knoxville

2014-11-25 14:56:460+#6Válasz a #5 kommentreKöszönöm!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2014-11-25 14:56:150+#5Válasz a #4 kommentreSok sikert a szakdogához! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

knoxville[offline]

knoxville

2014-11-25 14:52:160+#4Válasz a #3 kommentreOkés. Szakdoga után ráfekszek ezekre amúgy is. Köszi!

Thubakabra[online]

Thubakabra

2014-11-25 14:50:420+#3Válasz a #2 kommentreAz anatómia az egyik legnehezebb része a dolgoknak, de sok útja van, szerencsére.
Pl. amikor bizonytalan vagy egy részletet illetően (kéz, arc pl), akkor, keress rá google-ban, hogyan néz ki vagy használj tükröt. A másik része az, hogy gyakorlod, skiccelgetsz akár naponta testeket vázlatosan, illetve megtanulod legalább felületesen az alapizmokat és a csontvázat. Aztán ha az megvan, meg tudod csinálni azt, hogy rajzoláskor feldobsz egy alap csontvázat, amire felhúzod a húst, a részleteket, arra pedig a ruhát, meg az egyéb dolgokat.
Érdemes egyben rajzolni tehát a testet, mert sokszor egy-egy kéztartás befolyással van a test más részeire is és egyéb ilyen dolgok fordulhatnak elő.
De menni fog, csak bele kell ebbe is szeretned, mint a kép azon részeibe, amiket már tökéletesen csinálsz. smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

knoxville[offline]

knoxville

2014-11-25 14:38:380+#2Válasz a #1 kommentreIgen, az anatómia amivel sokat szenvedek de nem tudom hogyan fejlődjek abba. Külön rajzoljam a testrészeket először?

Kabáttal nem foglalkoztam, nem akartam a részletezni mert éreztem hogy valami nem stimmel az egésszel és így nem foglalkoztam még vele "feleslegesen".

Thubakabra[online]

Thubakabra

2014-11-25 14:32:400+#1Kellemes hangulatú. smiley
Az anatómiával te sem nagyon szeretsz közelebbről ismerkedni, ahogy látom. Meg a drapéria rajzolással sem. Már sokszor írtam neked is, hogy miért fontos referenciákat használni: az ilyen ismeretek pótlása végett. Van szemed a jó témához, a jó hangulat teremtéséhez, meg szépek a fények is, amit használsz, de ideje lenne kicsi tanulmányoznod egyes területeket, hogy átlépd azt a határt, ami előtt kuporogsz egy ideje.
Az arc karakteres, de van egy kis csúszás a szemen, a kéznek meg nincs vastagsága, ami benyúlik a kabát alá. vagy a mellkasa van behorpadva.
A ruha az... egy rosszul összevarrt szőnyeget hord?
Tudom, furán hangzik, de mindenki használ legalább minimálisan refernciát, mert nem lexikális tudással jövünk a világra, amiben benne van a teljes anyagismeret is. Egy tipp a bőrkabátra: https://www.google.hu/sea…
Ha az akart lenni.
Ne félj pótolni az ismereteidet! Idővel begyakorlod az anyagokat, a ruha dinamikát, az anatómiát, de gyakorlás nélkül nem fog menni.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]