: Fantasy moon

A-4 es rajzlap és grafitceruza

Címkék: , , , ,

331 megtekintés
2 szavazat
6 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-12-23 15:07:331+#6Válasz a #5 kommentreKedves Zimankó. Ne haragudj rám a késői válaszomért. Köszönöm és örülök annak, hogy ilyen mély érzéseket váltott ki ez az alkotás. Kérdésedre a válaszom , egy farkas fej látható a holdban , kicsit más lett mint ahogyan vártam. A valóságban a grafitokat erősen húztam meg néhol, hogy kiemelkedő legyen az árnyalat, valószínüleg a fényképnél lehetett baj. A kamera sajnos nem mindíg adja vissza azt , amelyet szabad szemmel látunk, így egy kicsit halványra sikeredett. Megpróbáltam beállítani a fényképet, de egyenlőre így tudtam megoldani.

Köszönöm az elismerést kedves Zimankó és nagyon örülök annak, ha elnyerte tetszésed és hogy meglátogattál.

Vigyázz magadra és Kellemes Ünnepeket kívánok.

Várlak máskor is szeretettel. smiley

Zimanko[offline]

Zimanko

2022-12-19 19:13:350+#5Nagyon jól használod a ceruzát (grafitot)! A hanyag elegancia keveredik a precizitással. A kis holdban a fák fölött mi látható? Én farkast vélek látni. Ezen egy picit még esetleg lehetne (lehetett volna) alakítani. Tetszik a műved, gratulálok hozzá!

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-11-16 20:36:150+#4Válasz a #3 kommentreSemmi baj nem történt. Örülök , hogy leírtad a gondolatod és nem vettem kézpénznek. Köszönöm , hogy itt voltál nálam. Minden jót kedves Steff.

smiley

Steff[offline]

Steff

2022-11-15 18:43:061+#3Válasz a #2 kommentreSzia Lamíra, természetesen nem akartalak megbántani. smiley Teljesen egyetértek a gondolataiddal, amelyekkel válaszoltál. Azért írtam neked azt, hogy az a lényeg, amit NEKED üzen. Ha te úgy gondoltad, hogy neked márpedig meg kell ezt alkotnod, s ettől jól érezted magad, az már egy építő munka volt számodra! Én is csupán a saját véleményemet fejtettem ki smiley Nem kell készpénznek venned. Csak ha akarod. Bocsáss meg, ha érzékeny húrokat pengettem meg benned! smiley
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Lamíra[offline]

Lamíra

2022-11-15 16:39:421+#2Válasz a #1 kommentreKedves Steff.

Örülök , hogy elnyerte tetszésed ez az alkotásom , de van valami amit szeretnék tisztázni előtted.

Igen, sokszor hallottam róla, hogy általában ezeket a megjelenéseket spirituális tulajdonságokkal ruházzák fel és vannak olyan törzsek, amelyek tényleg használnak ilyeneket és hisznek benne. Tudom, hogy első benyomásra a spiritualitást juttatja eszünkbe ez a rajz, de az igazság az, hogy semmilyen szellemi vagy túlvilági dolgot nem tulajdonítottam neki. Ez az alkotás azt jelképezi, hogy az éj csodálatos és sokféleképpen ábrázolható . Egy fantázia rajz , amelyben pusztán csak a képzelet játéka hullámzott bennem ismét. Mivel a rajzművészet határtalan , bármilyen formát ölthet.

Félreértés ne essék, ez a válaszom azért született meg, hogy elkerüljük a félreértéseket .

Örülök hogy újra meglátogattál kedves Steff és remélem , hogy nem okoztam kellemetlenséget ezzel a válaszommal.

Várlak szeretettel máskor is és vigyázz magadra. smiley

Steff[offline]

Steff

2022-11-15 06:17:391+#1Nekem tetszenek az ilyen típusú rajzocskák. Sokan tetoválásra használják. Igaz kissé pogány motívumokból tevődik össze, amit az indiánok is használtak régebb, de az a lényeg, hogy NEKED mit üzen.
Egy kicsivel több kontraszt vonzóbbá tette volna. Sok sikert a következőhöz! smiley
"A ceruza egy tükör: megmutatja ki vagy, és mit tudsz...". (stephaniM.)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]