: Japán

Saját kézzel készült alkotás, A-4 es lap, toll és feketefilctoll.

Címkék: , , ,

192 megtekintés
1 szavazat
2 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Lamíra[offline]

Lamíra

2023-07-20 15:43:330+#2Válasz a #1 kommentreKedves Thubakabra.

Örülök annak, ha sikerült hatást gyakorolnom az érzelemvilágodra a keleties alkotásommal. Ezek szerint jól összezavartam itt mindenkit aki erre jár, de különösen téged Thubi. smiley Mivel sajnos egyre kevesebb időm van az alkotásra , próbáltam a gyári munkába belecsempészni egy kis rajzművészetet . A fókuszpontal és a felhőkkel teljesen egyetértek veled. Eleinte nem lettek volna felhők a kép felső jobb részén, de amikor jobban megnéztem hiányosnak éreztem és így próbáltam a felhőkkel is feldobni a keleti hangulatát, de éreztem azt is , hogy szolídabb lett volna , ha csak lágy kéket használok. A fekete filcel próbáltam feldobni a felhőket, de legközelebb odafigyelek majd . Igazából ebben az alkotásban nem is igazán akartam főszerepet adni (fókusznézetet) a háznak , hiszen csak kalandoztam a vonalakkal és élveztem minden vonását a képnek. Így a nézőkre bízom, hogy mit szeretnének nézni . Félreértés ne essék, értékelem minden szavadat kedves Thubakabra és jóleső érzéssel tölt el, ez csak az én gondolatomból fakadt.

Köszönöm , hogy meglátogattál és értékelted alkotásom. Örülök ha megfogott.

Várlak máskor is szeretettel és legyen mindíg csodás napod .

smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2023-07-18 16:50:580+#1Mert ki más kezével készült volna? smiley Érdekes lett technikailag, tetszik a sziluettek, fekete részek használata! Kompozíció szempontjából valamit hiányolok, a szemem nem találja a fókuszpontot. Valószínűleg sok irány felé mutat a házikó (csúcsok), a felhők erős kontraszttal vannak az égbolt előtt (lehet, hogy azt inkább kékkel rajzoltam volna fel), és így most ugrál a szemem, nem tudja, merre nézzen. Erre érdemes figyelni, hogy a fókuszpontot könnyen megtalálja a néző, de ez egy elég nehéz téma, én is sokat szenvedek vele.
Egyébként a kompozíciót leszámítva jó lett, a keleties témájú dolgok engem alapból megvesznek.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1870 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]