: Diszkoszhalak

Eszközök: Faber-Castell Colour GRIP akvarell ceruzák, Nebulo pasztell színes ceruzák, fehér zselés toll, akvarellpapír
Mérete: A3

Ezt több más kép alapján alkottam meg, a többi az saját kútfőből van. Kiegészítettem az akvarell ceruzát más eszközökkel is mert így szebb hatásokat lehet elérni. Sajnos a fotón elvesznek bizonyos árnyalatok, valójában sokkal szebbek a színek, itt nagyon égnek.

[ https://images.pexels.com… https://images.pexels.com… https://images.pexels.com… ]
Címkék: , , , ,

614 megtekintés
3 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-06-22 19:17:570+#3Válasz a #2 kommentreHát, az a helyzet, hogy nem vagyok nagyon jártas az ilyen ceruzák használatában. smiley Ahhoz képest, hogy van több készletem is. smiley Csak keveset használtam még őket.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Lyndil[offline]

Lyndil

2020-06-20 18:01:510+#2Válasz a #1 kommentreKöszi smiley Igazad van, adnom kellet volna nekik valami zöldesebb fényt, mert hát a pikkelyek fényesek. Kicsit homogén a háttér, de még olyan kevés színem van és drága a jó minőségű ceruza. smiley De a következőnél, már jobban hozzáadom a színeket, lesz még halas képem mert imádom őket smiley Tudsz esetleg valamivel olcsóbb de jó akvarell ceruza márkát mondani?

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-06-12 17:40:081+#1Szerintem nagyon izgalmas alkotás! A probléma az, hogy nincsenek szín relfexek, ami "összerántotta" volna az alkotást. Illetve egy ilyen zöld környezetben a többi szín ilyenkor módosul, tehát minden zöldesebb kellene, hogy legyen. A zöld egyébként azért szuper szín, mert nagyon sok verziója van, ezt érdemes lett volna jobban kihasználni a növényzeten, valamint a térhatáson is sokat segít (mint ahogy egy helyen a kék is segített a halak mögött).
Ha van egy kid időd, kipróbálhatnád Photoshopban kicsit a színek átfestését tanulmányozás gyanánt, amit később átemelhetsz a következő alkotásra is.

Amúgy jó kis gyakorlásnak tűnik, a téma meg mindenképp kihívás.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    1 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]