: Tájkép2

Eszközök: Tempera akvarellpapíron
Mérete: A3

Köszönöm a tanácsokat az előző képpel kapcsolatban smiley Most ismét alkottam egyet saját kútfőből, ez most jobban sikerült mint az előző, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

Címkék: , , ,

468 megtekintés
3 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Nesokam[offline]

Nesokam

2021-01-12 15:40:040+#3Dejó, én is szeretem ezt a témát rajzolni / festeni. Nagyon tetszik a felhő ábrázolási stílusod kifejezetten a közepétől felfelé. A hold részletessége és a körülötte lévő szín rétegek, a távolság kifejezése nagyon szép. Nagyon szép lett!

Zsuzs[offline]

Zsuzs

2021-01-12 02:52:490+#2Hú, de imádom a Holdad! smiley Most néztem az előző képed és a rajzaid, olvastam a leírásokat, hozzászólásokat smiley Szerintem próbálkozz bátran a sötét ill. világosabb tónusokkal, az átmenetek szépek már most is smiley Csak lehet a papír nem bírja el, nem tudom smiley
Pár éve határozottan kijelentettem, hogy soha nem fogok festeni, rajzolok. Ezután valahogy megpróbáltam szintén akvarellpapíron, szintén temperával egy-két galaxist, de kb körbe fóliáztam meg újságpapíroztam a lakást, nehogy egy pötty is mellémenjen smiley Utána pedig hirtelen jött az akril és a vászon, azóta is imádom. Könnyebb vele dolgozni és kifejezetten szeretem, hogy gyorsan szárad, simán le tudom fedni ha elrontottam pl smiley Persze kinek mi jön be, rá kell jönni smiley Bocsi a kitérőért, hosszúra sikeredett smiley

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2020-10-28 11:04:110+#1Azta, nagyon kellemes hatása van! Tetszenek a használt színek, hozza az alkonyi hangulatot.
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]