: The Dark Knight Rises



[ http://backseatcuddler.co… ]
Címkék: , ,

797 megtekintés
1 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

massiive3d[offline]

massiive3d

2012-08-20 13:10:460+#4Válasz a #1 kommentreköszönöm! smiley

massiive3d[offline]

massiive3d

2012-08-20 13:10:300+#3Válasz a #2 kommentreHahó! Először is köszönöm a bő és jó minőségű kritikát! smiley
Igen, most már én is látom, hogy kicsire vettem, valami nem stimmelt valóban... A "háttér" kínkeservvel készült el a végén talán azért is kapkodtam el, mert elég kényelmetlen pozícióban kellett rajzolnom nyomtató nélkül, monitor előtt smiley
A sötétségével viszont nem tudtam mit kezdeni, a legsötétebb részek a rajzon jól rányomott 5B-s ceruza nyomai. Digitalizálás után a Level-el, és a Fényekkel szórakoztam jó sokat, de ez a max. Illetve ha rányomom a kontrasztot, akkor előjönnek azok a millió szemcsék, amiket az elmosott grafit hagyott a papaíron, és ezt a verziót választottam, ami a kisebbik rossz smiley Még1szer Köszi!

KisDressi[offline]

KisDressi

2012-08-20 12:44:282+#2A szájat túl kicsire vetted. A tónusról pedig annyit hogy lehetne egységesebb, főleg a háttérben (tehát pl egy vonal irányt, vonal vezetéssel viszed végig, és nem is feltétlenül kell elkenni, jobban elkülönülne), illetve az okés hogy a távol lévő batman maszk homályosodik de kissé áttért ez az egész kép tónus szerkezetére, nem sok éles pontot lehet találni a képen, illetve ami leginkább az meg pont az ing/ruha. Illetve használhatnál bátrabban sötétet, főleg a Batman maszknál/páncélnál. Szóval kissé kontraszttalan.

Összességében nem lett rossz, arc és arányok jól el lettek találva.

hopihe31[offline]

hopihe31

2012-08-20 12:26:460+#1Christian Bale-t nagyon eltaláltad!!Ment a pont

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

0 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]