: Tudathasadás

Tegnap végre megembereltem magam, és elbattyogtam szépen vászonért, aztán megpróbáltam a mostanság jelen lévő állapotom/helyzetem kivetíteni a vászonra.
Van egy bizonyos dolog jelenleg, amitől érzem, hogy totál megkattanok, és ezt próbáltam érzékeltetni ezzel a ,,Tudathasadás" című képpel.
Yay anatómiailag mégmindig nincs ott a szeren annyira, tudom.


akril festék, 30x40 cm-es vászon


ez a lány kicsit földönkívüli feelingű lett amúgy lol

Címkék: , , , , ,

809 megtekintés
3 szavazat
3 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

md_art[offline]

md_art

2017-09-28 14:12:540+#3Válasz a #1 kommentrejaja a válla elvándorol néhol smiley nekem a szeme nem adja annyira... na de mindegy, gyakorlásgyakorlásgyakorlás.
MD Art

Barnuska[offline]

Barnuska

2017-09-28 12:27:411+#2A pont már ment korábban, azóta meg nézegetem a megoldásod...kezdem érteni az állapot megjelenítést, és tetszik! Na nem az állapot, mert azt nem jó érezni, de ha "kifested " magadból, akkor még biztosan nem hasad az meg, csak most nehéz ! Remélem mihamarabb rendbe jönnek a dolgok, ezt kívánom !
Ilcsi

Kilókenyér[offline]

Kilókenyér

2017-09-27 20:48:480+#1Érdekes témát választottál. Én sokáig gondolkodnék azon, hogyan ábrázoljak egy ilyen tudathasadás szerű állapotot.
Az anatómiába szerintem nincs jogom beleszólni, mert abban én is borzasztó vagyok.... de azért csak megjegyzem, hogy a nyak+váll valahogy nagyon nem áll össze. Nem tudom, hogy a váll van túl lent, a nyak túl vékony, vagy a kettő együtt a gond, de tényleg földön kívüli feelingű. smiley

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

2 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]