: STZ-5

Tüzérségi traktor a második világháborúból.

Címkék: , ,

785 megtekintés
3 szavazat
4 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

sadypisten[offline]

sadypisten

2014-08-16 08:09:440+#4Válasz a #2 kommentre1-2 óra egyébként abszolút nem sok, bár persze attól is függ, milyen gépen. Egy átlagos PC-n nagyon jó időnek számít, bár ez függ a jelenet komplexitásától (geometria, anyagok, fények).
http://istvansady.com/

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-08-15 10:42:110+#3Ez a renderelés már sokkal jobban sikerült, mint az eddigiek. Még ez sem az igazi, hiányzik a környezet, a textúrák, a szebb kameraszög megtalálása, de már nagyon jó úton haladsz.
Kíváncsi vagyok a végkifejletre! smiley
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Papus3d[offline]

Papus3d

2014-08-14 08:50:200+#2Válasz a #1 kommentreKöszönöm. Egyelőre még a modellezésnél tartok, a textúrázás, még nem annyira megy, a bevilágitás, renderelés meg éppen csak. Ez egy studiórender volt, a VRay-hez, script csinálja a hátteret, fényeket, kamerát ( http://www.scriptspot.com… ), csak azért, hogy lássam, hogy hogy néz ki a modell. Sajnos a rendereléssel az a bajom, hogy nagyon sokáig tart, nincs türelmem állitgatni a fényeket. A scanline sajnos a nagyobb modellekkel már lassú. A VRay már gyorsabb, de minden apró kis változtatás már jelentősen módositja a képet, a Maxwellrender a kedvencem, de sajnos annak is legalább 1-2 óra kell egy képhez. Igazából kéne egy pár jobb gép, de szórakozásból csinálom, nincs értelme százezreket, milliókat belefektetni, meg annyi amúgy sincs, aztán meg pár év alatt amúgy is elavulnak a vasak, én meg amúgy sem művészi szinten csinálom.
Papus3d

Gatget[offline]

Gatget

2014-08-14 08:16:430+#1Tetszik , még mindig nagyon szépen részletesen modellezel, ha elfogatsz egy tanácsot egy kis időt ráfordítanál a bevilágításra, rendérélesre, nagyon szép képeket tudnál csinálni. (Tudom ez még nem a kész kép.) Bár nem használok 3DsMax-ot de szívesen segítek, itt az oldalon megtalálsz smiley
A mesterséges inteligencia nem elenfele a természetes hülyeségnek !

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]