: Eső után

Szeretek vízcseppeket fotózni, főleg makróban. smiley

Címkék: , , ,

678 megtekintés
1 szavazat
2 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Bögre[offline]

Bögre

2014-04-25 15:35:320+#2Válasz a #1 kommentreEgyetértek Podival.

Én rendkívül érzékeny vagyok a makró témára, nagyon nehéz igazán jó makrót csinálni. Pont ezért, már mm éles tartományon múlhat az egész kép, és ezt valószínűleg helyben nem is veszi észre az ember, csak otthon. Éppen ezért szerintem rettentő kevés igazán jó ilyen kép van, a többsége sajnos az felejtős. Persze próbálkozni lehet, és kell, úgy tanul az ember.

Na akkor írjak valami plusz elemet is. Sajnos az ilyen cseppes fotókból millió van, amivel ilyenkor érdemes próbálkozni, hogy valami élőlényt ami foglalkozik a vízzel, vagy a cseppekben a mögötte lévő táj éles képét fotózni, érdekes becsillanás vagy fénytörés még ami lehet hozzáadott érték.

Podi[offline]

Podi

2014-04-25 14:45:071+#1Szép makrófotó lenne, de kép az hangyás és szétesik. Az ilyen fotók sajnos csak akkor mutatnak ha tűéles a kép, nem tudom milyen géppel készítetted. Valamint, egyfajta pluszt kell adjanak, mert nagyon megszokott és sok van belőlük, de erről Bögre tudna mesélni smiley
PODI film 2013

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    0 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]