: Névtelen

Még mindig csak gyakorolgattam.
Az UV-zás már megy. A következő a textúra festés lesz, meg a bevilágítás stb.

Címkék: , ,

758 megtekintés
3 szavazat
4 komment
© Minden jog fenntartva

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

Rocks90[offline]

Rocks90

2014-02-15 21:52:180+#4Válasz a #3 kommentreA renderelőkkel egy kicsit gondban vagyok. Blender Rendert használom alapból. Van Cycles Render is. Ezt egyszer próbáltam de silány eredmény lett a vége: Pixelháború és a textúrák meg sehol. smiley Utána kell még néznem néhány dolognak tudom.
Meg az erőművem egy kicsit kuka szerintem, de szeretem. smiley
Az erőszakkal elért győzelem egyenlő a vereséggel, mert rövid életű. (Na ki mondta ezt...)

Thubakabra[offline]

Thubakabra

2014-02-15 10:39:230+#3Egész jól megy már az UV-zás! Kíváncsi vagyok a bevilágításra. Milyen renderelőt fogsz használni? Meg milyen programot használsz? Csak nincs feltüntetve címkéknél. Én mondjuk blenderre tippelek.
A háttér megoldásaként elég lett volna betenni egy fotót! Mondjuk egy beltéri fotót. A jelenlegi elég furcsa és oldschool. Vagy sokan inkább lemodelleznek valami alap hátteret. Aztán ráteszel egy kis DOF-ot (mélységélesség, olvass utána), ami nagyon fel fogja dobni -- meg a számolást is, de megéri. smiley
Az anyagokra még feküdj rá kicsit. Az üveg már egész jó, de a rá eső fény túl tompa, tűélesnek kéne lennie. A tojás szélén érdemes lenne még dolgozni, rátenni plusz még egy-egy edge-t kívülre és belülre is, hogy éles legyen a széleken, ne puha. Asszem chamferrel meg lehet oldani, rég blendereztem már, nem emlékszem pontosan a kifejezésre.
Na, de a végső formát a jó rendelési beállítások fogják adni. Kíváncsi vagyok rá!
A kommentelés úgy működik, hogy te is részt veszel benne. ;)

Rocks90[offline]

Rocks90

2014-02-11 00:22:210+#2Válasz a #1 kommentreAz ürességet én is észrevettem, csak egy picit már meguntam...ami lehet rossz pont. smiley A háttérrel meg nem tudtam mit kezdeni így készítettem Ps-ben egy ilyen valamit és beraktam, csakhogy legyen valami ott.
A következő kép egy szoba lesz, azt majd igyekszem igényesebben elkészíteni. Pl.: biztos nem lesz ilyen szürreális háttere.
Karácsonyig biztos kész lesz. smiley
Az erőszakkal elért győzelem egyenlő a vereséggel, mert rövid életű. (Na ki mondta ezt...)

emberke[offline]

emberke

2014-02-09 09:49:400+#1Érdekes a kép. A kompozíció egy kicsit üres és széthúzott. A háteret nem tudom miért csináltad ilyenre. Az UV-zás majd bonyolult felületeknél lesz érdekes. Amiket írtál, hogy még hátra van, azok nagyon fontosak. A modellezést elég megtanulni, de a bevilágításon nagyon sok múlik. Bár már azokra is vannak jó tutorialok. Várom a képeidet.

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

1 / 1869 tag online

1 vendég

[tagok listája]

[A panel bezárásához kattints rá!]