: Horgaszok



Címkék: , ,

785 megtekintés
5 szavazat
3 komment
some rights reserved

Komment írásához lépjél be, vagy Regisztrálj!

romek[offline]

romek

2012-12-13 23:19:300+#3Válasz a #2 kommentrea dolest valojaban en eszer sem vettem smiley mi meg a vagast illeti, cak alulrol meg fontrol vagtam.. ez csak egy hirtelen foto volt,sajnos..

Bögre[offline]

Bögre

2012-12-13 22:25:312+#2Szerintem a kép nincs megdöntve annyira.
Jó, a vízszintestől a horizont tényleg 0,75°-al eltér, de ez eléggé elenyésző, és annyira észre sem vehető, csak ha méricskélem.
Az 1,85°-os dőlés, a homokos parté, szerintem más okból van. Inkább a fényképezés szöge miatt tűnik szerintem megdőltnek dőltnek.
kép:http://kepfeltoltes.hu/12…
Ha megfigyeljük, a víz -ami víz létéből adódóan vízszintes kell, hogy legyen, a piros vonal. A part a ciánkék vonal. A piros vonal tényleg majdnem vízszintes, mint fentebb mondtam, 0,75°-os dőlése van. Viszont nehezen észrevehető az ég színe miatt (mellyel nagyon hasonló) és a távolság miatt.



Amit én kifogásolnék, az a vágás.
A horizontális 0,5-0,5 az rendben is lenne, viszont én több teret adtam volna a víznek. Főleg, hogy jobb oldalt van -mivel az ember alapból az pl. írás miatt balról-jobbra halad természetéből adódóan- a víz méltó befejezése lenne, mely amúgy már a "végtelenbe" nyúlna, ezt külön érzékeltetni tudná az, hogy nincs "lezárva" jobb oldalt.

Vicaversa[offline]

Vicaversa

2012-12-13 22:00:341+#1Szép hangulatos kép. Kár, hogy kicsit meg van dőlve a kép. De szerkesztőben még érdemes lenne ezt korrigálni.
Aloha :)

Mi ez az oldal?

Üdvözlünk a KockArton!

Ez itt egy grafikai közösségi oldal. Találhatsz itt képeket, tutorialokat, fórumozhatsz és chatelhetsz más alkotókkal, kritikákat adhatsz és kaphatsz. Az oldal egyaránt foglalkozik CG és hagyományos grafikákkal is.

Bejelentkezés

Még nem vagy tag? Regisztrálj itt!

Elfelejtetted a jelszavad? Segítünk!

(?)

Chat

Kockart chat

loading

¦¦¦

Online Tagok

    0 / 1869 tag online

    2 vendég

    [tagok listája]

    [A panel bezárásához kattints rá!]